Fisker Ocean Force E, ηλεκτρικό 4x4 με 550 άλογα

Fisker Ocean Force E, ηλεκτρικό 4x4 με 550 άλογα

Μόλις ξεκίνησαν οι παραδόσεις του ηλεκτρικού SUV Fisker Ocean στη Γηραιά Ήπειρο, με τη φίρμα να προσφέρει ήδη ένα σκληροτράχηλο παράγωγό του. Το Fisker Ocean Force E, ένα ηλεκτρικό off-roader με 550 άλογα και 33” λάστιχα.

Fisker Ocean Force E, ηλεκτρικό 4x4 με 550 άλογα

Την περασμένη εβδομάδα στην Κοπεγχάγη, παραδόθηκε το πρώτο Fisker Ocean στον νέο του ιδιοκτήτη. Ένα κομμάτι «Launch Edition One» που παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Henrik Fisker.

Οι παραδόσεις του Fisker Ocean Force E θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2023

Και μόλις χτες, η μάρκα επιβεβαίωσε ότι προγραμματίστηκε η κατασκευή και της σκληροτράχηλης έκδοσης Force E που είχε ήδη παρουσιαστεί το 2020.

Το Fisker Ocean Force E ξεχωρίζει από μακριά με τις βαρέως τύπου 20άρες ζάντες που είναι ντυμένες με λάστιχα παντός εδάφους διαμέτρου τουλάχιστον 33”. Διάσταση που του δίνει μια μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Το Fisker Ocean Force E είναι επίσης εξοπλισμένο με ειδικά, ενισχυμένα αμορτισέρ και αποδίδει εκτιμώμενη ισχύ 550 ίππων.

Fisker Ocean Force E, ηλεκτρικό 4x4 με 550 άλογα

Επιπλέον, το Fisker Ocean Force E μπορεί να νιώθει σίγουρο στις κακοτοπιές χάρη στις πλάκες-γλίστρες εμπρός και πίσω, καθώς και στην ποδιά από τιτάνιο που καλύπτει ολόκληρο το πάτωμα του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, το Force E μπορεί να φορέσει πατάκια από καουτσούκ και πρόσθετες χειρολαβές, ενώ προαιρετικά προσφέρεται μια ελαφριά σχάρα οροφής.

Το πακέτο Force E μπορεί επίσης να παραγγελθεί για να ταιριάζει με τα στάνταρ Ocean, τουλάχιστον τα τετρακίνητα, στις εκδόσεις Extreme και Ultra. Η Fisker δεν αναφέρει ποια θα είναι η αρνητική επίδραση αυτών των τροποποιήσεων στην επίσημη αυτονομία των 707 km...

Fisker Ocean Force E, ηλεκτρικό 4x4 με 550 άλογα

Οι παραδόσεις του Ocean Force E θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2023, ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα αυτοκίνητα θα αντιπροσωπευθούν σε περισσότερες αγορές της ΕΕ. Προσώρας, το Fisker Ocean μπορεί να παραγγελθεί στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Δανία, στην Αυστρία, στη Νορβηγία, στη Σουηδία, στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. με τιμή εκκίνησης τις €46.600 για την έκδοση Sport: Ένας ηλεκτροκινητήρας, κίνηση εμπρός, 0-100 km/h σε 7,4” και αυτονομία WLTP 440 km.

Η  κορυφαία έκδοση είναι το Fisker Ocean Extreme με τετρακίνηση χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και τιμή €77.150: 0-100 km/h σε 3,9” και αυτονομία WLTP 707 km.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube