Έξι «νέα» Mazda στο Tokyo Auto Salon 2014

Έξι «νέα» Mazda στο Tokyo Auto Salon 2014

H Mazda ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την παρουσίαση έξι νέων μοντέλων στο Tokyo Auto Salon.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη σπορ αναβάθμιση υπαρχόντων μοντέλων που θα παρουσιαστούν στο Tokyo Auto Salon στις 12-14 Απριλίου που θα γίνει στη… Σιγκαπούρη!

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι το Tokyo Auto Salon πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για βελτιωμένα αυτοκίνητα και γίνεται υπό την αιγίδα της NAPAC, που είναι η επίσημη ιαπωνική επιτροπή για ανταλλακτικά αυτοκινήτου aftermarket.

Η πρώτη αναβάθμιση αφορά το πρωτότυπο Axela Sport Design, το γνωστό μας Mazda3, που ενσωματώνει εξωτερικές μετατροπές της MAZDASPEED με ειδικά γραφικά και μια σειρά από αεροδυναμικά βοηθήματα. Επιπλέον εξοπλίζεται με φρένα της Brembo, ενισχυμένο πλαίσιο και φυσικά ζάντες ελαφρού κράματος σε αποκλειστικό σχέδιο. Ομοίως, το πρωτότυπο Axela Design διαθέτει εμπρός splitter, πλευρικά μαρσπιέ και μαύρες αλουμινένιες ζάντες.

Το πρωτότυπο Atenza Sedan Design, που δεν είναι άλλο από το Mazda6, θα παρουσιαστεί σε ένα χτυπητό κόκκινο χρώμα σε συνδυασμό με μαύρη οροφή, αλουμινένιες ζάντες και μια σειρά από πρόσθετα αεροδυναμικά στοιχεία. Το Atenza Sedan Design θα διαθέτει σαλόνι ντυμένο με αλκαντάρα και μοτέρ SkyActiv-D, συνδυασμένο με 6άρι χειροκίνητο σασμάν.

Το πιο στιλάτο Atenza Wagon Design θα έχει εμπρός splitter, ανασχεδιασμένα μαρσπιέ και νέο σχέδιο στις ζάντες. Επίσης, το ταμπλό του θα είναι ντυμένο με δέρμα, η καμπίνα θα έχει μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία, ενώ και σε αυτή την περίπτωση θα γίνεται χρήση του SkyActiv-D.

Από τον άνεμο της βελτίωσης λόγω του Tokyo Auto Salon δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το πρωτότυπο CX-5 Design που θα παρουσιαστεί σε ματ μαύρο χρώμα, δίμπουκη εξάτμιση στο κέντρο, θα φορά φρένα της Brembo και θα διαθέτει καμπίνα σε δύο χρωματικούς τόνους.

[Πηγή Mazda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube