Έτσι θα είναι το νέο SUV Kia Sorento;

Έτσι θα είναι το νέο SUV Kia Sorento;

Η Kia σύντομα θα αποκαλύψει τη νέα γενιά του μεσαίου SUV της, του Sorento. Εν αναμονή λοιπόν την επίσημης αναφοράς, ας δούμε σε εικονικές προσεγγίσεις το τι πρέπει να περιμένουμε.

Ο νοτιοκορεατικός ιστότοπος Bobaedream μας δείχνει online στον λογαριασμό του στο Instagram το όραμά του για το επερχόμενο μεσαίο SUV της Kia, το Sorento. Η εργασία του βασίζεται στα τελευταία πρωτότυπα εξέλιξης που απαθανατίστηκαν και συνεχίζουν απαθανατίζονται από τους κατασκόπους, στο δρόμο και στην πίστα του Nürburgring.

Αυτές οι τρισδιάστατες εικονικές απεικονίσεις αποτελούν μια αδιαμφισβήτητη υπενθύμιση των γραμμών του μικρότερου Seltos. Με ένα τρόπο μάλιστα που εκσυγχρονίζει το μοντέλο χωρίς να προδίδει τα γούστα της τρέχουσας πελατείας της φίρμας.

Kia Sorento 2021

Από μηχανικής πλευράς αναμένονται αρκετές εκδόσεις. Οι φήμες των διαδρόμων μιλούν για το λανσάρισμα επαναφορτιζόμενων υβριδικών και κλασικών υβριδικών εκδόσεων. Συστήματα που στο θερμικό μέρος τους θα χρησιμοποιούν τόσο βενζινοκινητήρα όσο και ντίζελ. Για τους πρώτο, το διαθέσιμο μοτέρ θα είναι το 2,5λιτρο GDI που στην ατμοσφαιρική εκδοχή του βγάζει 200 άλογα και στην τούρμπο 250.

Kia Sorento 2021

Όσο για τον πετρελαιοκινητήρα, η Kia προφανώς θα επιλέξει τον μεγάλο τουρμποντίζελ της στα 2,2 lt, αλλά με την αρωγή 48βολτου ηλεκτρικού συστήματος. Η πιο τολμηρή από τις φήμες υποστηρίζει επιπλέον το εμπορικό λανσάρισμα και μιας έκδοσης με ενεργειακή κυψέλη καυσίμου.

Kia Sorento 2021

Το νέο Kia Sorento θα εμφανιστεί στο προσκήνιο στις αρχές του επόμενου έτους, με τα πρώτα αυτοκίνητα να φτάνουν στις αντιπροσωπείες τέλος του ’20 ή στις αρχές του 2021.

Kia Sorento 2021

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube