Το προσεχές Kia Sorento στο Nürbugring [video]

Το προσεχές Kia Sorento στο Nürbugring [video]

Ο Κορεάτης κατασκευαστής αναμένεται σε δύο χρόνια να αντικαταστήσει το μεσαίο SUV της γκάμας του που ήδη δοκιμάζεται εντατικά στο ’Ring.

O Jeroen, Ολλανδός σπεσιαλίστας καμεραμάν στα πρωτότυπα εξέλιξης, ποστάρισε στο κανάλι του στο YouTube, video με το μουλάρι δοκιμών του προσεχούς Kia Sorento. Με την ομάδα εξέλιξης προφανώς να βρίσκεται εκεί για να βελτιώσει τις δυναμικές ρυθμίσεις του νέου SUV της κορεατικής εταιρείας. Και λόγω της μάλλον μακρινής ημερομηνίας παρουσίασής του, βαρύ καμουφλάζ κρύβει όλες τις τελικές γραμμές του αυτοκινήτου.

Μια νέα μάσκα και υπερσύγχρονος φωτισμός με LED θα δώσει στον Sorento περισσότερο χαρακτήρα από το αυτοκίνητο της υφιστάμενης γενιάς. Ενώ οι επιβάτες θα επωφεληθούν από όλες τις καινοτομίες που έχουν ήδη ενσωματωθεί στα ξαδέρφια του, Hyundai Sonata και Santa Fe. 

Από μηχανικής πλευράς, οι φήμες μιλούν για ένα 2,5λιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκίνητο μοτέρ με 250 άλογα, ενώ δύο μπλοκ με ελαφρά υβριδική τεχνολογία θα συνθέτουν την πετρελαιοκίνητη γκάμα. Προφανώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2021, οπότε και θα ντεμπουτάρει επίσημα το νέο Sorento. Κατά τα ειωθότα, θα φτάσουμε εκεί με όλο και περισσότερες διαρροές, έτσι για να μένει το αυτοκίνητο στο προσκήνιο και να κλιμακώνεται το ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε ότι η υφιστάμενη γενιά του Sorento, η οποία δεν εισάγεται στην Ελλάδα, υπέστη το φρεσκάρισμα του μέσου της καριέρας της τέτοια αποχή, το 2017. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube