Έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές της νέας γενιάς της BMW X3 λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της.

BMW X3

Μετρώντας ήδη έξι χρόνια επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας, η BMW X3 ετοιμάζεται να ανανεωθεί, με την παρουσίαση της τέταρτης γενιάς του γερμανικού SUV να είναι δρομολογημένη για πρώτο μισό του 2024.

Το premium SUV της BMW, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και όλα τα μοντέλα της φίρμας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών του, με αρκετά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ακριβώς αυτά τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές του kolesa.ru , οι οποίοι αποκάλυψαν τη δική τους σπουδή για το πως μπορεί να μοιάζει η επερχόμενη X3.

H BMW X3 τέταρτης γενιάς θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο πρώτο μισό του 2024, ερχόμενη με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα

BMW X3

Βάσει των φωτογραφιών, η νέα BMW X3 θα ακολουθήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία των ιδιαίτερα γοητευτικών X1 και Χ2. Αυτό σημαίνει πως η σχεδίαση είναι συνολικά πιο λιτή και εκλεπτυσμένη. Στο εμπρός μέρος, οι Ρώσοι τοποθέτησαν στη μάσκα με τις περισσότερες γωνίες νέα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και φώτα ημέρας σχήματος «L» Σε γενικές γραμμές, η επιτυχημένη συνταγή της εν κυκλοφορία X3 φαίνεται πως θα ακολουθηθεί και στην επόμενη.

Στο πίσω μέρος, δίχως αμφιβολία, το μάτι πέφτει στις διπλές απολήξεις της εξάτμισης στις άκρες του προφυλακτήρα, οι οποίες μαρτυρούν ότι το τμήμα Μ της εταιρείας του Μονάχου θα βάλει το χεράκι του, με την έκδοση Χ3 Μ50. Οι πιο παρατηρητικοί ίσως προσέξουν πως πίσω δεξιά υπάρχει τάπα βενζίνης. Άρα κινητήρας εσωτερικής καύσης.

Μένει να αποσαφηνιστεί αν τους κινητήρες βενζίνης πλαισιώσουν και κινητήρες ντίζελ. Το σίγουρο πάντως είναι πως η BMW X3 θα προσφέρεται και σε πλήρως εξηλεκτρισμένες εκδόσεις (iX3). Μάλιστα, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θα βασίζεται στην καινούρια πλατφόρμα Neue Klasse των Γερμανών. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube