Έτσι θα είναι η έκδοση παραγωγής της Porsche Taycan

Έτσι θα είναι η έκδοση παραγωγής της Porsche Taycan

Επίσημα σκίτσα από email της Porsche σε πελάτες.

Καθώς πλησιάζουμε προς την επίσημη πρεμιέρα της Porsche Taycan σε έκδοση παραγωγής, η γερμανική εταιρεία από τη Στουτγάρδη θέλησε να τονώσει το ενδιαφέρον των χιλιάδων ανθρώπων που έχουν προπαραγγείλει το ηλεκτροκίνητο τετράθυρο sporstcar, στέλνοντας ένα email που περιλαμβάνει δύο επίσημα σκίτσα της εμπρός και της πίσω όψης.

Όπως βλέπουμε από τα σκίτσα, το μοντέλο διατηρεί την σιλουέτα του πρωτοτύπου Porsche Mission E με πιο συμβατικές λεπτομέρειες και αρκετές απαραίτητες αλλαγές για τη γραμμή παραγωγής.

Σε σύγκριση με το πρωτότυπο, η Taycan θα έχει μεγαλύτερες εισαγωγές στον εμπρός προφυλακτήρα, ψηλότερη γραμμή του καπό, φαρδύτερα φωτιστικά σώματα, διαφορετικά πλευρικά μαρσπιέ, πιο συμβατικό διαχύτη στο πίσω μέρος και φυσικά τροχούς μικρότερης διαμέτρου. Παρόλα αυτά, το ηλεκτροκίνητο μοντέλο των 600 PS παραμένει εντυπωσιακό, χάρη στις καμπύλες του αμαξώματος και τις αρμονικές αναλογίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα Porsche Taycan: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αποκαλύφθηκαν

Porsche Taycan

Παραθέτουμε ολόκληρο το email της Porsche σε ελληνική μετάφραση:

"Το ξεκίνημα του 2019 είναι για εμάς φορτισμένο με ενθουσιασμό. Αυτό είναι το έτος στο οποίο η πρώτη πλήρως ηλεκτροκίνητη Porsche θα γίνει πραγματικότητα. Η Taycan είναι σίγουρο πως θα συναρπάσει με τις επιδόσεις της όχι μόνο τους οδηγούς δοκιμών αλλά και τους πελάτες μας. Όταν βγει από την παραγωγή και κυκλοφορήσει στους δρόμους, θα προσφέρει μια πραγματικά δυναμική οδηγική εμπειρία Porsche όπως όλες τα μοντέλα μας πριν από αυτό."

Οι εργασίες στη γραμμή παραγωγής του Zuffenhausen έχουν μπει στην τελική ευθεία και η επέκταση της υποδομής σταθμών φόρτισης σε όλο τον κόσμο εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Το ιστορικό εργοστάσιο μετασχηματίζεται για την παραγωγή αυτοκινήτων του μέλλοντος, καθώς ο έξω κόσμος προετοιμάζεται για ένα νέο σημείο αναφοράς για τις επιδόσεις ηλεκτροκίνητων μοντέλων - τυπικό για την Porsche, το καλύτερο όχημα στην κατηγορία του. Όλα ετοιμάζουν το έδαφος για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα της Taycan.

Για να συνεχίσετε να ονειρεύεστε την Taycan στο δρόμο, σας στέλνουμε επίσης τα πιο πρόσφατα σκίτσα του μοντέλου από το σχεδιαστικό μας κέντρο στο Weissach. Όπως βλέπετε και εσείς, το υπόλοιπο 2019 φαντάζει συναρπαστικό. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτές τις εμπειρίες μαζί σας."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ¨: Ο Walter Röhrl τρελαίνεται με τις επιδόσεις της Porsche Taycan [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube