Ο Walter Röhrl τρελαίνεται με τις επιδόσεις της Porsche Taycan [video]

Ο Walter Röhrl τρελαίνεται με τις επιδόσεις της Porsche Taycan [video]

Πριν από κάποιους μήνες δήλωνε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι καταστροφή. Μάλιστα έλεγε πως ελπίζει όταν θα έβγαιναν στην παραγωγή τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτός να έχει προλάβει να πάρει σύνταξη, ή η Porsche να τον έχει απαλλάξει από την οδήγησή τους. 

Οι δηλώσεις του αυτές είχαν μάλιστα προκαλέσει αίσθηση και αντιδράσεις στην Porsche, που δεν είχε διστάσει να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά της. 

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Walter Röhrl άλλαξε άποψη όταν οδήγησε την περασμένη εβδομάδα για δεύτερη φορά την Porsche Taycan και δήλωσε ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Μάλιστα η στροφή των 180 μοιρών του οδηγού-θρύλου συνοδεύτηκε με διθυραμβικές δηλώσεις όπου ο Röhrl υπογράμμισε την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει οι μηχανικοί της Porsche. «Τιμόνι, φρένα, είναι εξαιρετικά, ενώ αν έπρεπε να οδηγήσω με δεμένα μάτια, θα ήξερα αμέσως ότι καθόμουν σε μια Porsche».

Στην ερώτηση τι είναι αυτό που τον εντυπωσίασε περισσότερο είπε πως αυτό ήταν η παντελής απουσία θορύβου από τον κινητήρα. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει πολύ η ησυχία της Taycan. Είναι μια εμπειρία από μόνη της, είπε.

Τέλος όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει την εμπειρία από την οδήγηση της Τaycan και ενός συμβατικού αυτοκινήτου, τόνισε με ενθουσιασμό πως «ακόμη και στα πιο γρήγορα αυτοκίνητα ράλι που έχω οδηγήσει, ποτέ δεν έχω δει επιδόσεις σαν αυτές - και η άμεση απόκριση».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube