Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Škoda Kodiaq

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Škoda Kodiaq

Δύο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας δείχνουν πώς θα μοιάζει το επερχόμενο Škoda Kodiaq facelift.

Η Škoda ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς Kodiaq και τα πρώτα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα έχουν ήδη ξεχυθεί στους δρόμους για τις τελικές δοκιμές εξέλιξης. Χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η ρωσική σελίδα Kolesa.ru δημοσίευσε δύο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που μας δείχνουν πώς θα μοιάζει το ανανεωμένο Kodiaq.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το φρεσκαρισμένο Kodiaq θα έχει ανασχεδιασμένη μάσκα με νέα γρίλια, διπλά φωτα LED με πιο μοντέρνο σχήμα και μικρές διαφορές στις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα. Στο προφίλ η σιλουέτα είναι γνώριμη με νέα σχέδια τροχών, ενώ πίσω θα έχουμε διαφορετικά γραφικά LED στα φώτα, την επιγραφή Skoda στη θέση του εμβλήματος και μικρές επεμβάσεις στον προφυλακτήρα και τις διακοσμητικές απολήξεις της εξάτμισης.

 

Skoda

Εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις με θερμικά μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου του VW Group, το ανανεωμένο Škoda Kodiaq είναι πιθανό να αποκτήσει νέα έκδοση plug-in hybrid που θα συνδυάζει τον 1.4 TSI με ηλεκτροκινητήρα και αυτόματο κιβώτιο DSG 6 σχέσεων και θα έχει συνδυαστική απόδοση 204 PS ή ακόμα και 245 PS (όπως το Octavia RS iV).

Περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο D-SUV της Škoda θα έχουμε το 2021 οπότε και είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα του. Να θυμίσουμε πως το υφιστάμενο Kodiaq έκανε πρεμιέρα στην έκθεση Παρισιού το 2016.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube