Έτοιμο το νέο Renault Espace

Έτοιμο το νέο Renault Espace

Το νέο Renault Espace θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο, όμως οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη διαρρεύσει.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το επόμενο Renault Espace διέρρευσαν από το γραφείο κατοχύρωσης του σχεδίου του, και δείχνουν ένα αυτοκίνητο που μοιάζει τόσο στο πρωτότυπο Initiale Paris του 2013 όσο και στο Renault Captur παραγωγής.

Οι suicide doors του πρωτοτύπου Renault Initiale Paris καταργήθηκαν, όμως ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της πίσω κολόνας έχει διατηρηθεί. Τα πίσω φώτα ίσως να θυμίσουν σε κάποιους αυτά του Opel Zafira Tourer, όμως στο γαλλικό μοντέλο φτάνουν μέχρι ψηλά αγκαλιάζοντας τις πίσω κολόνες. Συνολικά η εμφάνισή του νέου Renault Espace είναι αρκετά πιο ξεχωριστή από του απερχόμενου μοντέλου.

Το νέο Renault Espace θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF, μια λύση αντίστοιχη με την MQB του Ομίλου VW και την EMP2 των Peugeot και Citroën, παραλλαγές της οποίας χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων στο Nissan X-Trail και στο επόμενο Renault Megane. Το όνομα Initiale Paris, που εμφανίστηκε στον προπομπό του Espace πέρσι, θα χαρακτηρίζει στο εξής τις πιο ξεχωριστές εκδόσεις των μοντέλων της Renault, στα πρότυπα των Ford Vignale. Και το πρώτο μοντέλο της γκάμας θα είναι η έκδοση Initiale Paris του Renault Espace, που θα εμφανιστεί κι αυτή τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Παρίσι.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube