Έτοιμη για λανσάρισμα η νέα McLaren 570LT [video]

Έτοιμη για λανσάρισμα η νέα McLaren 570LT [video]

Η McLaren Automotive θα παρουσιάσει το καινούριο της μοντέλο στο Goodwood Festival of Speed.

Η McLaren Automotive ετοιμάζεται για το λανσάρισμα ενός νέου μοντέλου που θα δίνει έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά και θα ονομάζεται, κατά πάσα πιθανότητα, 570LT. Η παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο Goodwood Festival of Speed.

Μέχρι τώρα η McLaren Automotive έχει δώσει στη δημοσιότητα μερικά φωτογραφικά teaser που μας παρουσιάζουν ένα καινούριο μέλος της οικογένειας Sports Series που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμα πάνω από το coupe, το roadster και το πρακτικό GT.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη McLaren 570S στις ειδικές του Ράλι Μόντε Κάρλο [video]

Οι φωτογραφίες μας παρουσιάζουν ένα τμήμα του πίσω μέρους του νέου μοντέλου, καθώς και τις απολήξεις της εξάτμισης που βρίσκονται ψηλά και πίσω από την αεροτομή. Το τελευταίο χαρακτηριστικό απαντάται κυρίως στις extreme εκδόσεις των μοντέλων της McLaren, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τη νέα 570LT.

McLaren 570LT Teaser

Επιπλέον, στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική φίρμα ακούγεται ο βρυχηθμός του βενζινοκινητήρα, μαρτυρώντας μας ότι πρόκειται για τον γνωστό τούρμπο 3.8 V8. Σύμφωνα με την McLaren Automotive, το νέο μοντέλο θα διαθέτει αυξημένη ισχύ, μειωμένο βάρος και βελτιστοποιημένη αεροδυναμική απόδοση, χαρίζοντας ακόμα πιο ξεχωριστή οδηγική αίσθηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στο Tour de Corse με τη McLaren 570GT [video]

Πέρα από την παρουσίαση του μοντέλου στις 28 Ιουνίου, η McLaren Automotive ανέφερε ότι το νέο μοντέλο θα τρέξει και στην ανάβαση του Goodwood Festival of Speed στις 12 Ιουλίου.

[Πηγή: McLaren Automotive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube