Ετοιμάζεται το νέο Opel Crossland

Ετοιμάζεται το νέο Opel Crossland

Το ολοκαίνουργιο Opel Crossland που θα είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτρικό, εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης και να προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του που είναι προγραμματισμένο για το 2024.

Opel Crossland

Το B-SUV της Οpel θα περάσει στην επόμενη γενιά του μέσα στο 2024, με τις δοκιμές εξέλιξης του νέου μοντέλου να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, ένα πρωτότυπο εξέλιξης του νέου Opel Crossland εντοπίστηκε καμουφλαρισμένο στους γερμανικούς δρόμους, με κάποιες μάλιστα ενδιαφέρουσες πινελιές που δηλώνουν ότι πρόκειται για την αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση.

Θυμίζουμε ότι η Opel έχει υποσχεθεί ότι όλα τα μοντέλα της από το 2024 θα διαθέτουν τουλάχιστον μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Grandland.

Opel Crossland

To νέο Crossland συγκριτικά με το σημερινό μοντέλο αναμένεται να μεγαλώσει σε διαστάσεις, να είναι πιο ευρύχωρο στο εσωτερικό του και να υιοθετήσει πιο επιβλητική σχεδίαση.

Θα εξακολουθήσει να βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του Ομίλου Stellantis και η ηλεκτρική του έκδοση θα υιοθετήσει το σύστημα ηλεκτροκινητήρα-μπαταρίας που συναντήσαμε στο Jeep Avenger με 156 ίππους και αυτονομία σχεδόν 400 km.

Opel Crossland

Η υπόλοιπη γκάμα του θα αποτελείται αποκλειστικά από τον ήπια υβριδικό 1.2 τούρμπο βενζίνης.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της δεύτερης γενιάς του Crossland θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2024.

Πηγή: Autocar

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube