Ετοιμάζεται η έκδοση GTS της Maserati Levante

Ετοιμάζεται η έκδοση GTS της Maserati Levante

Η νέα έκδοση επιδόσεων θα έχει V8 3,8 λίτρων με 530 ίππους.

Η Maserati θέλει να «εμψυχώσει» το SUV της εν όψει του όλο και πιο σκληρού ανταγωνισμού στην κατηγορία, με μία V8 έκδοση κινητήρα καταγωγής Ferrari.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες μας δείχνουν τη νέα έκδοση σε δοκιμές εξέλιξης επί ευρωπαϊκού εδάφους και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα εφοδιάζεται από έναν twin-turbo 3.8 V8 530 ίππων.

Η ισχύς της νέας έκδοσης επιδόσεων της Levante την φέρνει σε άμεση αντιπαράθεση με όλες τις αντίστοιχες εκδόσεις των SUV επιδόσεων, όπως για παράδειγμα η νέα Porsche Cayenne.

Πέρα όμως από την αυξημένη ισχύ, η νέα έκδοση θα έχει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, με το πρόγραμμα οδήγησης Performance να δίνει ακόμα περισσότερη έμφαση στην αμεσότητα και τον πλήρη έλεγχο του μεγάλου αμαξώματος.

Η έκδοση GTS της Levante θα έχει ιδιαίτερα εξοπλιστικά χαρακτηριστικά στην καμπίνα που θα αναδεικνύουν τον «πολεμικό» της χαρακτήρα, ενώ η εξωτερική εμφάνιση θα διαφοροποιηθεί από τους νέους προφυλακτήρες με τις εντονότερες εισαγωγές αέρα και τους μεγαλύτερους τροχούς.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, η νέα σπορ έκδοση θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου, πάνω από τις V6 εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου.

Τέλος, μετά την έλευση της έκδοσης GTS η Maserati θα εστιάσει στην παρουσίαση της plug-in υβριδικής έκδοσης που θα έχει V6 θερμικό κινητήρα και θα μπορεί να κινηθεί για περίπου 50 km μόνο με ρεύμα.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube