Ετοιμάζει ηλεκτρικό μοντέλο η Opel

Ετοιμάζει ηλεκτρικό μοντέλο η Opel

Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα βασιστεί σε κάποιο μικρό μοντέλο της φίρμας, ενώ θα υπάρξει και δεύτερη γενιά για το Ampera.

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Opel θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη διετία και θα βασίζεται σε ένα από τα τρία μικρά μοντέλα της γερμανική εταιρείας: ή στο Adam, ή στο Corsa ή στο Viva που θα παρουσιαστεί την άνοιξη.

Ο CEO της Ευρωπαϊκής G.M. (Opel/Vauxhall) Dr. Karl-Thomas Neumann, ανέφερε στους Άγγλους συναδέλφους μας ότι «Το Ampera ακροβατεί ανάμεσα στα ηλεκτρικά και στα εκτεταμένης αυτονομίας. Είναι μια σπουδαία τεχνολογία που έχει μέλλον, αλλά καμιά φορά είναι δύσκολο να την προωθήσεις εμπορικά. Για αυτό χρειαζόμαστε ένα “καθαρά” ηλεκτρικό μοντέλο».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το νέο μοντέλο πρέπει να είναι μικρών διαστάσεων, “δείχνοντας” ένα από τα τρία μικρά μοντέλα που διαθέτει η γερμανική εταιρεία.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει και δεύτερη γενιά του Ampera, καθώς πιστεύουν σε αυτή την τεχνολογία και ανέφερε ότι «Θα πρέπει να υπάρξει και δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία του Ampera, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αναφέρουμε λεπτομέρειες».

[Πηγή: WhatCar?]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube