Το εσωτερικό το Volkswagen ID.3 αποκαλύπτεται [video]

Το εσωτερικό το Volkswagen ID.3 αποκαλύπτεται [video]

Η οθόνη αφής και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων του ηλεκτρικού μικρομεσαίου.

Η Volkswagen δημοσίευσε πλάνα από το εσωτερικό του ηλεκτρικού ID.3 τα οποία αποκαλύπτουν την οθόνη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τα χειριστήρια πίσω από το τιμόνι.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, ενσωματωμένος στο πλαίσιο του ψηφιακού πίνακα οργάνων είναι ένας περιστροφικός επιλογέας που δίνει πρόσβαση στις λειτουργίες για παρκάρισμα, νεκρά και όπισθεν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Volkswagen ID.3 Neo: Έκδοση 48kWh από €29.990

VW ID.3

Κάτω από την οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας βρίσκονται διακόπτες για τον κλιματισμό, ενώ χαμηλότερα βλέπουμε συντομεύσεις για το μενού, το air condition, τα αλάρμ, τα συστήματα υποβοήθησης, και τη λειτουργία οδήγησης σε μορφή πλήκτρων αφής.

Τέλος, το τιμόνι έχει πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών για την ένταση, τις φωνητικές εντολές και έναν επιλογέα.

Η γερμανική εταιρεία κατέβασε από το YouTube το βίντεο λίγο μετά τη δημοσίευσή του όμως άλλοι λογαριασμοί το ανέβασαν ξανά και έτσι έχουμε πρόσβαση στα αποκαλυπτικά πλάνα. Περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό μικρομεσαίο θα έχουμε πιο κοντά στην παρουσίαση του που είναι προγραμματισμένη για την Έκθεση Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Volkswagen: Το νέο κόμπακτ EV θα λέγεται ID.3

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube