Έρχονται περισσότερες εκδόσεις της Porsche 992

Έρχονται περισσότερες εκδόσεις της Porsche 992

Διεύρυνση της γκάμας του δημοφιλούς sportscar.

Η Porsche έχει καλά νέα για τους λάτρεις της 911 καθώς όπως ανακοίνωσε η νέα γενιά 992 θα έχει διευρυμένη γκάμα με περισσότερα GT μοντέλα και ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής.

Σε συνέντευξή του στο evo, ο CEO της Porsche, Oliver Blume, παραδέχθηκε πως η στρατηγική της παρουσίασης εκδόσεων GT της προηγούμενης 991 προς το τέλος του κύκλου ζωής του μοντέλου απεδείχθη ιδιαίτερα επιτυχημένη. Απόδειξη για αυτό ήταν οι πωλήσεις της 991 οι οποίες στον τελευταίο χρόνο της στην αγορά ήταν μεγαλύτερες από κάθε άλλη γενιά της 911.

Porsche 911 Generation

Η εμπορική επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου θα οδηγήσει στην παρουσίαση πολλών εκδόσεων βασισμένων στην 992, πέρα από τις Carrera S, 4S, GTS, Turbo, Turbo S, GT3, GT3 RS και GT2 RS συνδυασμένες με coupe, targa ή cabriolet αμάξωμα. Ακόμα, στη γκάμα της 992 θα προστεθεί και μια τρίτη οικογένεια εκδόσεων (δίπλα στις βασικές και τις GT) με έμφαση στο "lifestyle".

Σύμφωνα με το αφεντικό της Porsche, το μέλλον της 911 βρίσκεται σε καλά χέρια - το ιστορικό μοντέλο θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί κινητήρες εσωτερικής καύσης και δεν θα προσφερθεί με λειτουργία πλήρως αυτόνομης οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε την 991.2 Porsche 911 GT3 RS [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube