Έρχεται τον Σεπτέμβριο ο διάδοχος της Pagani Huayra

Έρχεται τον Σεπτέμβριο ο διάδοχος της Pagani Huayra

Φήμες θέλουν τον πολυαναμενόμενο διάδοχο της Pagani Huayra να παρουσιάζεται στις 12 Σεπτεμβρίου.

Pagani

Η Pagani εξελίσσει ένα νέο σούπερκαρ με την κωδική ονομασία C10, το οποίο θα αποτελέσει τον διάδοχο της Huayra.

Φήμες θέλουν τον Horacio Pagani να αποκαλύπτει το νέο του δημιούργημα στις 12 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της μάρκας έχει δηλώσει στο περιοδικό Quattroroute ότι το νέο σούπερκαρ θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Τα πρώτα σχέδια του C10 έκαναν την εμφάνιση τους το 2017. Πριν από μερικούς μήνες τον γύρω του διαδικτύου έκανε και μια εικόνα του C10 το οποίο φαίνεται να διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την σχεδιαστική γλώσσα της Huayra. 

Pagani C10

Στην καρδιά του νέου σούπερκαρ θα χτυπάει μια νέα έκδοση του 6λιτρου V12 με τα διπλά τούρμπο της Mercedes-AMG, με αυξημένη ισχύ συγκριτικά με την Huayra κατά 40 PS. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. H ιταλική εταιρία δηλώνει πως έχει εστιάσει στην μείωση βάρους περισσότερο από κάθε άλλη πτυχή εξέλιξης του νέου της σούπερκαρ.

Περίπου 280 με 300 κομμάτια θα κατασκευαστούν συνολικά από όλες τις εκδοχές του μοντέλου. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει το νέο μοντέλο της Pagani, θα πρέπει να ενημερώσουμε πως είναι ήδη αργά καθώς όλα τα κομμάτια που θα παραχθούν έχουν βρει από τώρα τους αγοραστές τους.

Mε τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων να γίνονται όλο και πιο αυστηροί η Pagani πιστεύει πως θα συνεχίσει να παράγει αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν μόνο κινητήρες εσωτερικής μέχρι το 2026. Μελλοντικά, η εταιρία ίσως αναγκαστεί να στραφεί και αυτή σε υβριδικά σύνολα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube