Έρχεται το Subaru Levorg STI Sport [video]

Έρχεται το Subaru Levorg STI Sport [video]

Η έκδοση επιδόσεων της δεύτερης γενιάς του Levorg θα κάνει πρεμιέρα στο Τόκιο.

Η Subaru δημοσίευσε το πρώτο teaser βίντεο του νέου Levorg STI Sport το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Τόκυο στις 10 Ιανουαρίου. Αυτή θα είναι η έκδοση επιδόσεων της δεύτερης γενιάς Levorg που είδαμε πρόσφατα σε μορφή πρωτοτύπου, με ισχυρότερο κινητήρα και μια σειρά αισθητικών και μηχανικών επιβάσεων.

Στο σύντομο βίντεο βλέπουμε το έμβλημα STI στην πίσω πόρτα του μικρομεσαίου στέισον βάγκον και πάνω στις απολήξεις της εξάτμισης.

Το Subaru Levorg STI πρώτης γενιάς κυκλοφόρησε το 2016 στην ιαπωνική αγορά, ενώ η ειδική έκδοση Levorg STI Sport Black Selection του 2019 ήταν το κύκνειο άσμα πριν την αντικατάσταση του μοντέλου. Το υφιστάμενο Levorg STI ήταν διαθέσιμο με δύο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες boxer - τον 1,6 με απόδοση 170 PS και 250 Nm και τον ισχυρότερο 2,0 με απόδοση 296 PS και 400 Nm ροπής - οι οποίοι συνδυάζονταν αποκλειστικά με κιβώτιο CVT και τετρακίνηση. Μένει να δούμε αν το νέο Levorg θα εξοπλίζεται με τον καινούριο και πιο αποδοτικό κινητήρα 1,8 λίτρων της Subaru.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube