Subaru Levorg STI Sport Black Selection

Subaru Levorg STI Sport Black Selection

Μια νέα έκδοση για την αγορά της Ιαπωνίας, λίγο πριν δούμε τη νέα γενιά του Subaru Levorg.

Το Subaru Levorg STI κυκλοφορεί από το 2016 ως η κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου station wagon στην ιαπωνική αγορά, όμως τώρα η εταιρεία παρουσίασε την ειδική έκδοση Levorg STI Sport Black Selection με μικρές προσθήκες στον εξοπλισμό ώστε να γίνει πιο ποθητό στους Ιάπωνες αγοραστές.

Το μοντέλο προσφέρεται με δύο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες boxer, τον 1,6 με απόδοση 170 PS και 250 Nm και τον ισχυρότερο 2,0 με απόδοση 296 PS και 400 Nm ροπής. Και τα δύο μοτέρ συνδυάζονται αποκλειστικά με κιβώτιο CVT και τετρακίνηση.

Εμφανισιακά η έκδοση Black Selection δεν διαφέρει από το πρόσφατα φρεσκαρισμένο Levorg STI με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ενώ οι ζάντες 18" φορούν ελαστικά 225/45 και είναι βαμμένες σε μαύρη απόχρωση όπως και οι καθρέπτες. Όσο για την παλέτα των χρωμάτων αυτή περιλαμβάνει τα Magnetite Grey Metallic, Crystal White Pearl, Ice Silver Metallic, Crystal Black Silica, Pure Red, Lapis Blue Pearl και WR Blue Pearl.

Levorg STI Black Selection

Στο εσωτερικό βρίσκουμε bucket καθίσματα της Recaro με 8 ηλεκτρικές ρυθμίσεις, επενδύσεις από δέρμα και Alcantara σε όλη την καμπίνα, μπλε ραφές και λεπτομέρειες σε στυλ ανθρακονημάτων στο ταμπλό που προδίδουν τον σπορ χαρακτήρα της έκδοσης. Από τον εξοπλισμό δε λείπουν τα τελευταία συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης της Subaru, και η οθόνη αφής με το γνωστό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Η τιμή του Levorg STI Sport Black Selection ξεκινά από τα 3.546.000 yen (28.798 ευρώ) στην Ιαπωνία, με την εμπορική διάθεση να ξεκινά από τον Ιούνιο του 2019. Αυτή θα είναι και η τελευταία ανανέωση για τη σημερινή γενιά του Levorg που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014, καθώς η Subaru ετοιμάζει ήδη τον αντικαταστάτη της που θα κυκλοφορήσει το 2020 και θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα Subaru Global Platform.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οδηγούμε το νέο Subaru Levorg

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube