Έρχεται το νέο Nissan X-Trail

Έρχεται το νέο Nissan X-Trail

Το πρώτο teaser της νέας γενιάς του Nissan X-Trail που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου.

Η Nissan ανακοίνωσε πως η επίσημη πρεμιέρα της νέας γενιάς του Nissan Rogue (όπως λέγεται το Nissan X-Trail στην αμερικανική αγορά) θα γίνει την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 16:00 ώρα Ελλάδος, δημοσιεύοντας παράλληλα μια εικόνα teaser του επερχόμενου SUV.

Το νέο teaser αποκαλύπτει (και επιβεβαιώνει) αυτά που έχουμε δει ήδη, καθώς μια σειρά από φωτογραφίες του X-Trail είχαν διαρρεύσει στα μέσα Απριλίου. Όπως βλέπουμε το μοντέλο υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Nissan και μοιάζει με ένα μεγάλο αδελφάκι του Juke. Στη μάσκα, η μεγαλύτερη γρίλια V-Motion πλαισιώνεται από χρώμιο και συνδυάζεται με διπλά φώτα LED που ενώνονται με τις πλευρικές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και οι ποδιές σε απόχρωση αλουμινίου ενισχύουν τον SUV χαρακτήρα του X-Trail το οποίο απέκτησε πιο μυώδες αμάξωμα με τονισμένους ώμους και περισσότερες καμπύλες. Στο πίσω μέρος η εικόνα είναι πιο γνώριμη με τα φώτα στη βάση του πίσω παρμπρίζ και την πόρτα του χώρου αποσκευών να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα της ουράς.

Nissan X-Trail

Σημαντικά αναβαθμισμένη θα είναι και η εικόνα της καμπίνας με ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγάλη οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Τα υλικά των επενδύσεων στο ταμπλό, τις πόρτες, το κεντρικό τούνελ και τα καθίσματα δείχνουν πιο ποιοτικά από της προηγούμενης γενιάς ενώ η πενταθέσια καμπίνα διατηρεί την ευρυχωρία που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Nissan X-Trail

Όσον αφορά τους κινητήρες, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για υβριδικά σύνολα - το ePower της Nissan, ένα νέο Plug-in Hybrid που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Mitsubishi, καθώς και μια γκάμα από ήπια υβριδικές βενζινοκίνητες εκδόσεις που θα συμβάλλουν στη μείωση του μέσου όρου εκπομπών CO2.

Περισσότερα για το νέο X-Trail θα γνωρίζουμε την Δευτέρα μετά από την επίσημη πρεμιέρα του. Το νέο μοντέλο της Nissan αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube