Διαρροή: Νέο Nissan X-Trail

Διαρροή: Νέο Nissan X-Trail

Η νέα γενιά του ιαπωνικού SUV αποκαλύπτεται μέσα-έξω.

Φωτογραφίες της νέας γενιάς του Nissan X-Trail διέρρευσαν στο διαδίκτυο λίγο πριν από την πρεμιέρα του μοντέλου, αποκαλύπτωντας το σχεδιασμό του αμαξώματος αλλά και της καμπίνας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα νέα Nissan Qashqai και X-Trail

Το X-Trail που κυκλοφορεί με το όνομα Rogue στις ΗΠΑ, υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Nissan με πιο μοντέρνα εμφάνιση απο τον προκάτοχό του. Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η σημαντικά μεγαλύτερη γρίλια V-Motion που πλαισιώνεται από χρώμιο. Σε συνδυασμό με τα διπλά φώτα που φιλοξενούν γραφικά LED, τα έντονα νεύρα στο καπό και τα μαύρα κολωνάκια του παρμπρίζ, το X-Trail μοιάζει με το μεγάλο και πιο σοβαρό αδερφάκι του Juke.

Nissan X-Trail

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι αναλογίες, οι μπάρες οροφής, τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και οι ποδιές σε απόχρωση αλουμινίου στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων ενισχύουν τον SUV χαρακτήρα του X-Trail το οποίο απέκτησε πιο μυώδες αμάξωμα με τονισμένους ώμους και περισσότερες καμπύλες. 

Στο πίσω μέρος η εικόνα είναι πιο γνώριμη με τα φώτα στη βάση του πίσω παρμπρίζ και την πόρτα του χώρου αποσκευών να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα της ουράς.

Nissan X-Trail

Σημαντικά αναβαθμισμένη είναι η εικόνα της καμπίνας με ένα πολύ πιο σύγχρονο ταμπλό που ενσωματώνει ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας. Τα χειριστήρια για την ένταση, το συντονισμό αλλά και τον κλιματισμό παραμένουν περιστροφικοί διακόπτες που πλαισιώνονται από φυσικά πλήκτρα, κάτι που μάλλον θα ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του απευθυνόμενου κοινού. 

Τα υλικά των επενδύσεων στο ταμπλό, τις πόρτες, το κεντρικό τούνελ και τα καθίσματα δείχνουν πιο ποιοτικά από της προηγούμενης γενιάς. Η πενταθέσια καμπίνα διατηρεί την ευρυχωρία που περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της κατηγορίας ενώ όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία διαθέτει πανοραμική ηλιοροφή (προαιρετικός εξοπλισμός).

Nissan X-Trail

Μπορεί να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το σχεδιασμό του νέου X-Trail όμως δεν γνωρίζουμε ακόμα τους κινητήρες με τους οποίους θα προσφέρεται η νέα γενιά. Φήμες κάνουν λόγο για δύο νέα υβριδικά συστήματα - το ePower της Nissan και ένα νέο Plug-in Hybrid που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Mitsubishi, όπως και εκδόσεις mild-hybrid για μείωση του μέσου όρου εκπομπών CO2.

Το νέο X-Trail αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, οπότε περιμένουμε την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου μέσα στο καλοκαίρι.

[Πηγή: Worldscoop μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube