Έρχεται το νέο Ford Kuga [video]

Έρχεται το νέο Ford Kuga [video]

Η τρίτη γενιά του μικρομεσαίου SUV της Ford θα παρουσιαστεί μαζί με ένα δεύτερο SUV.

Η Ford Ευρώπης δημοσίευσε στο twitter ένα teaser video που αποκαλύπτει σχεδιαστικές λεπτομέρειες της τρίτης γενιάς του Ford Kuga η οποία θα παρουσιαστεί στις 2 Απριλίου στα πλαίσια της εκδήλωσης "Go Further 2019" στο Amsterdam, μαζί με ένα δεύτερο, μικρότερο SUV.

Το νέο Kuga θα διατίθεται σε έκδοση plug-in hybrid στα πλαίσια του εξηλεκτρισμού της γκάμας της Ford και θα υιοθετεί την εξελιγμένη σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας φέροντας αρκετές ομοιότητες με τα Focus και Fiesta.

Συνολικά, τα τρία SUV της Ford (EcoSport, Kuga και Edge) αφορούν το 1/5 των πωλήσεων της στην Ευρώπη, με την εταιρεία να ελπίζει πως μια διευρυμένη και ανανεωμένη γκάμα θα φέρει αύξηση της κερδοφορίας.

 

 

Όσο για το μικρότερο SUV που θα παρουσιαστεί στο Amsterdam, αυτό θα είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα EcoSport και Kuga, και θα παράγεται στο εργοστάσιο της Ford στην Craiova της Ρουμανίας, πιθανότατα υιοθετώντας το όνομα Puma. Το μοντέλο θα προσφέρει μια πιο premium πρόταση και καλύτερο εξοπλισμό από το βασικό EcoSport για όσους θέλουν ένα SUV με μικρότερες διαστάσεις από το Kuga.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube