Έρχεται μέσα στο 2024 το baby Toyota Land Cruiser

Έρχεται μέσα στο 2024 το baby Toyota Land Cruiser

Το «μικρό» Toyota Land Cruiser, που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα της ευρωπαϊκής αγοράς, θα παρουσιαστεί εντός του 2024.

Baby Toyota Land Cruiser

Η αλήθεια είναι πως το Toyota Land Cruiser, όσο εμβληματικό και εντυπωσιακό κι αν είναι, δεν θα λέγαμε πως «κουμπώνει» ιδανικά στην ευρωπαϊκή αγορά. Για αυτό και οι άνθρωποι της Toyota εξελίσσουν και θα παρουσιάσουν μια πιο κόμπακτ εκδοχή του εντός του τρέχοντος έτους.

Εκτός από πιο κόμπακτ, με μήκος πέριξ των 4,5 m, το επερχόμενο baby Toyota Land Cruiser θα είναι σημαντικά πιο φθηνό (όχι όμως αυτό που ονομάζουμε προσιτό), με την τιμή του σύμφωνα με πληροφορίες να προσεγγίζει τις €40.000. Σε κάθε περίπτωση όμως, παρά το μάζεμα των διαστάσεων, το DNA του Land Cruiser θα παραμείνει αναλλοίωτο. Επομένως μιλάμε για ένα μοντέλο που σε καμία περίπτωση δεν θα φοβάται να λερωθεί!

H τιμή του «μικρού» Toyota Land Cruiser αναμένεται να προσεγγίζει τις €40.000

Baby Toyota Land Cruiser

Η τετρακίνηση, το σασί το κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων, το μπλοκέ πίσω διαφορικό, τα προγράμματα οδήγησης του συστήματος Multi-Terrain Select και πολλά άλλα καλούδια θα προέρχονται αυτούσια από τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, η τετραγωνισμένη σχεδίαση, η εκτεταμένη χρήση πλαστικών προστατευτικών περιμετρικά του αμαξώματος, οι τετραγωνισμένοι θόλοι των τροχών και οι μεγάλοι εξωτερικοί καθρέφτες μας προϊδεάζουν πως το ιαπωνικό μοντέλο θα είναι ένα από τα πλέον ικανά εκτός δρόμου C-SUV.

Baby Toyota Land Cruiser

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2024, χωρίς προσώρας να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.    
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube