Η απόδειξη ότι το Toyota Land Cruiser είναι… αθάνατο! [video]

Η απόδειξη ότι το Toyota Land Cruiser είναι… αθάνατο! [video]

Ελάχιστα αυτοκίνητα μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι «σκυλιά»! Το Toyota Land Cruiser είναι σίγουρα ένα από αυτά και το βίντεο που θα δείτε αποτελεί μια ακόμα απόδειξη γι’ αυτό.

Toyota Land Cruiser

Στις πολλές δεκαετίες κυκλοφορίας του στην αγορά, το Toyota Land Cruiser έχει καταφέρει να χτίσει το προφίλ του άτρωτου και του πλέον αξιόπιστου αυτοκινήτου για κάθε περιοχή και έδαφος του πλανήτη. Μόνο τυχαίο δεν είναι που έχουμε δει διάφορες εκδόσεις και γενιές του να πρωταγωνιστούν σε ειρηνευτικές ή ακόμα και… τρομοκρατικές αποστολές, στα πιο δυσπρόσιτα και αφιλόξενα μέρη. 

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου έρχεται να επισφραγίσει όλα τα παραπάνω. Σε αυτό ένα pickup Land Cruiser 70 Series φθάνει στο συνεργείο αγνώριστο και με σχεδόν κάθε εκατοστό του αμαξώματός του στραπατσαρισμένο, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται τη βοήθεια κάποιου γερανού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη خالد العجمي | KHALID AL AJMI (@lc300.qa)

 

Το παραπάνω βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram από τον Khalid Al Ajmi. Σύμφωνα με το Carscoops.com, που επικοινώνησε με τον Khalid, ο ιδιοκτήτης οδηγούσε το Land Cruiser σε μια ορεινή περιοχή της Σαουδικής Αραβίας όταν για άγνωστο λόγο βγήκε από το δρόμο. Από τις ζημιές του αμαξώματος είναι προφανές ότι το Land Cruiser αναποδογύρισε αρκετές φορές πριν ακινητοποιηθεί. 

Ο οδηγός του, που σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν τραυματίστηκε σοβαρά, συνειδητοποίησε ότι το όχημα μπορούσε ακόμα να οδηγηθεί και έτσι, χωρίς να μπει στον κόπο να καλέσει μια οδική βοήθεια, πήρε το δρόμο για το συνεργείο. 

Toyota Land Cruiser

Θυμίζουμε ότι το Land Cruiser 70 Series βρίσκεται στην αγορά σχεδόν αναλλοίωτο από το 1984 και πρόσφατα μάλιστα δέχθηκε μια ακόμα ανανέωση που θα παρατείνει την παρουσία του στην αγορά για αρκετά χρόνια ακόμα με ή χωρίς αμάξωμα!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube