Έρχεται φουριόζα η νέα BMW M2! [video]

Έρχεται φουριόζα η νέα BMW M2! [video]

Για την πεντηκοστή επέτειο του τμήματος Motorsport, η βαυαρική φίρμα θα παρουσιάσει σύντομα πολλά νέα μοντέλα. Μεταξύ αυτών και η νέα BMW M2 που εμφανίζεται ήδη σε σύντομο teaser.

BMW M2 2022

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή της, δεν είναι ακόμα σαφές πώς ακριβώς θα μοιάζει η νέα BMW M2. Αν και μπορούμε να το μαντέψουμε κάτω από το καμουφλάζ της, η BMW M2 παραμένει ακόμα ένα μυστήριο. 

Εκείνο που όμως παραμένει σαφές, είναι ότι πέρα από κάθε αμφιβολία θα φιγουράρει ως ο πρωταγωνιστής της πεντηκοστής επετείου του αθλητικού βραχίονα της βαυαρικής μάρκας. Του τμήματος με σήμα το «M», για το Motorsport. Και λέμε «πέρα από κάθε αμφιβολία», διότι, όπως αποδεικνύεται από το τελευταίο teaser που δημοσιοποίησε η φίρμα, το λανσάρισμα για τη νέα γενιά BMW M2 επίκειται σε λίγες ημέρες.

Παρόλο που δεν μπορούμε παρά μόνο να μαντέψουμε πώς θα είναι η BMW M2 σε αυτό το σύντομο video, η μικρότερη από τις εκδόσεις M, μπορούμε να πούμε ότι θα κατασκευάζεται στο Μεξικό στο εργοστάσιο του San Luis Potosi. Και να υποθέσουμε ότι θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στο Goodwood Festival of Speed, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Ιουνίου έως 26.

BMW M2

Κάτω από το καπό, η μελλοντική BMW M2 θα πρέπει να βασίζεται στον γνωστό μας υπερτροφοδοτούμενο 6κύλινδρο κινητήρα σε σειρά και να αποδίδει ισχύ περίπου 450 ίππων. Όλα τους ντυμένα φυσικά με ένα σπορ αμάξωμα, με μπόλικα εξαρτήματα «M Performance», περιλαμβανομένης μιας πίσω πτέρυγας. Και φυσικά με την ανάλογη σήμανση.

Ύστερα από την αποκάλυψη της BMW M4 CSL στις 20 Μαΐου, η γερμανική φίρμα θα κλιμακώσει λοιπόν την ενημέρωση του καταλόγου M, με επικείμενη εγγραφή τη νέα γενιά της BMW M2 επί τη ευκαιρία της 50ής επετείου του τμήματος Motorsport. Ένα αυτοκίνητο που το DRIVE ανυπομονεί να δοκιμάσει και να σας παρουσιάσει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube