Έρχεται το ανανεωμένο Dacia Duster

Έρχεται το ανανεωμένο Dacia Duster

Διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις και τεχνολογικές προσθήκες για το δημοφιλές SUV της Dacia.

Η Dacia ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ανανεωμένο Duster το οποίο φρεσκάρεται αισθητικά και τεχνολογικά για να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία. Να θυμίσουμε πως η πρώτη γενιά του Dacia Duster έκανε πρεμιέρα το 2010, με την σημερινή δεύτερη γενιά του να ακολουθεί το 2017.

Το ρουμάνικο SUV θα αποκτήσει νέα γραφικά LED στα εμπρός και πίσω φώτα, με σχήμα Y στα πρότυπα των νέων Logan / Sandero / Sandero Stepway. Το πρωτότυπο που βλέπετε στις φωτογραφίες εθεάθη κατά τη διάρκεια της τελευταίας φάσης των δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο. Όπως μαρτυρούν τα πάνελ του αμαξώματος, το καμουφλάζ στη μάσκα και το πίσω μέρος δεν κρύβει μεγάλες αλλαγές σε σύγκριση με το υφιστάμενο Duster.

dacia

Στο εσωτερικό θα πρωταγωνιστεί το αναβαθμισμένο infotainment με οθόνη αφής 8", υποστήριξη ενσύρματου/ασύρματου Apple CarPlay και Android Auto, και νέο μενού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των συστημάτων υποβοήθησης που θα προστεθούν στον εξοπλισμό του μοντέλου.

Μηχανικά δεν θα έχουμε σημαντικές διαφοροποιήσεις από τη σημερινή γκάμα κινητήρων, εκτός από το γεγονός ότι ο ισχυρότερος 1.3 TCe με 150 PS θα είναι διαθέσιμος και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Το ανανεωμένο Dacia Duster θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου, όμως η έναρξη της παραγωγής του θα καθυστερήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο λόγω της έλλειψης microchip που έχει επηρεάσει όλους τους κατασκευαστές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube