Εργοστασιακά βελτιωμένο Toyota Hilux από την TRD

Εργοστασιακά βελτιωμένο Toyota Hilux από την TRD

Η σπορ έκδοση του pick-up Toyota Hilux για την αυστραλιανή αγορά έχει στον στάνταρ εξοπλισμό της πολλά αξεσουάρ από τον κατάλογο της TRD.

Οι Αυστραλοί αγαπούν έμπρακτα το Toyota Hilux, αφού το ανέδειξαν στο πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο του 2016 στη χώρα, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Τώρα η Toyota Αυστραλίας έρχεται να καλύψει και όσους ψάχνουν περισσότερο σπορ χαρακτήρα σε ένα Hilux, προσφέροντας μια έκδοση με αξεσουάρ της Toyota Racing Develompent. Το Hilux TRD ξεχωρίζει με την εμφάνισή του, χάρη στη μαύρη εμπρός μάσκα, τις μαύρες επενδύσεις των φτερών και τις επίσης μαύρες ζάντες 18”. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει αποκτήσει μαύρη επένδυση στο κάτω μέρος του, ενώ ακόμα πιο κάτω ξεχωρίζει η κατακόκκινη ποδιά προστασίας του κινητήρα.

Στο πίσω μέρος, το κιτ βελτίωσης της TRD έχει κι αυτό τον χρηστικό χαρακτήρα που ταιριάζει στο Toyota Hilux. Έτσι, περιλαμβάνει ανθεκτική επένδυση και μαλακό κάλυμμα καρότσας, κοτσαδόρο και λασπωτήρες TRD. Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνει το πόμολο του επιλογέα ταχυτήτων και τα πατάκια της TRD. Ούτως ή άλλως το μοντέλο βασίζεται στο πλούσια εξοπλισμένο Hilux SR5 της αυστραλιανής αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Χωμάτινα σούπερκαρ: Ford F-150 Raptor vs Ariel Nomad [video]

Οι επεμβάσεις βέβαια σταματούν στον αισθητικό και χρηστικό τομέα, αφού σε επίπεδο μηχανικών μερών δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Το Toyota Hilux TRD φοράει τον ίδιο τουρμποντίζελ 2,8 lt των 176 PS και 45,7 kgm με την απλή έκδοση, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο 6άρι κιβώτιο. Διατίθεται μόνο σε λευκό ή μαύρο χρώμα αμαξώματος, με τιμή που ξεκινά από τα 58.990 δολάρια Αυστραλίας, ήτοι περίπου €42.000.
    
[Πηγή: drive.com.au]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube