Έρχεται νέο Honda HR-V

Έρχεται νέο Honda HR-V

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις τρεις πρώτες φωτογραφίες από το νέο HR-V του 2015

Το νέο HR-V, που στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα μετονομασμένο Vezel, βασίζεται πάνω στο Jazz, έρχεται να τοποθετηθεί στην γκάμα της Honda κάτω από το CR-V και θα ξεκινήσει την καριέρα του από τις ΗΠΑ.

Οι προδιαγραφές του νέου Honda HR-V θα ανακοινωθούν αργότερα και χρονικά κοντά στο επίσημο λανσάρισμα του αυτοκινήτου στις ΗΠΑ που τοποθετείται εφέτος το χειμώνα. Οι μόνες λεπτομέρειες που αρκέστηκε να δηλώσει η ιαπωνική εταιρεία είναι ότι το νέο HR-V θα διαθέτει «πολυτάλαντο και ευρύχωρο εσωτερικό», με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων να αναδιπλώνεται και να «εξαφανίζεται» στο πάτωμα.



Το νέο Honda HR-V θα ξεκινήσει την εμπορική καριέρα του πρώτα από τις ΗΠΑ και μάλλον με το 4κύλινδρο 1.500άρι μοτέρ του αμερικανικού Jazz, του Fit, που αποδίδει 130 PS.

Η ευρωπαϊκή έκδοση το πιθανότερο είναι να ντεμπουτάρει κατά το α’ εξάμηνο του 2015. Όσον αφορά τον κινητήρα της ευρωπαϊκής έκδοσης, υπάρχει η υφιστάμενη γκάμα του Jazz, με επικρατέστερα τα δύο μεγαλύτερα μοτέρ: To 1.4 i-VTEC με τους 99 ίππους και το υβριδικό 1.3 i-VTEC ΙΜΑ με τους 98. Πάντως, και λόγω του είδους του αυτοκινήτου, είναι πολύ πιθανόν ο ντίζελ 1.6 i-DTEC να περιληφθεί επίσης στις επιλογές.

[Πηγή Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube