Έρχεται νέα επαναφορτιζόμενη υβριδική Mercedes-Benz S-Class

Έρχεται νέα επαναφορτιζόμενη υβριδική Mercedes-Benz S-Class

Η Mercedes θα λανσάρει μια επαναφορτιζόμενη υβριδική εκδοχή της καινούργιας S-Class τον Σεπτέμβριο.

Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση της νέας S-Class τον Σεπτέμβριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με εκπομπές CO2 κάτω από 75 g/km.

Η S500 Plug-in Hybrid, μιας και αυτό είναι το μοντέλο που έγινε γνωστό ότι θα είναι η πιο αποδοτική υβριδική plug-in S-Class, θα εκπέμπει CO2 70 g/km, ίσα ίσα για να επιβληθεί της Porsche Panamera S E-Hybrid που είναι αυτή τη στιγμή το πιο «πράσινο» αυτοκίνητο στις πολυτελείς μπερλίνες -CO2 70 g/km και κατανάλωση 3,1lt/100 km.

Η κατανάλωση της S500 Hybrid αναμένεται να πλησιάζει τα 3,0 lt/100 km! Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στατική avant première στη διεθνή οδηγική παρουσίαση της S-Class, στο Τορόντο του Καναδά, όπου τις προσεχείς ημέρες θα ταξιδέψουμε για να γνωρίσουμε οδηγικά την γκάμα του νέου πολυτελούς μαγάλου Mercedes, οπότε και θα σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις.

Η επίσημη πρώτη της S500 Plug-in Hybrid με την πλήρη αποκάλυψη όλων των χαρακτηριστικών της θα γίνει στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέβριο. Εκείνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το θερμικό μοτέρ της είναι ένας βενζινοκινητήρας V6 που συνδυάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα και μια συστοιχία μπαταριών που είναι τοποθετημένη στο πορτμπαγκάζ.

Η S500 Plug-in Hybrid θα είναι το τρίτο και το πιο αποδοτικό υβριδικό στην ιστορία της Mercedes-Benz S-Class. Οι άλλες δύο εκδόσεις ήταν η επίσης βενζινο-ηλεκτρική S400 Hybrid και η ντίζελ-ηλεκτρική S300 BlueTEC.

Τον περασμένο χρόνο, η Mercedes-Benz πούλησε περισσότερα υβριδικά αυτοκίνητα από όλους τους Γερμανούς ανταγωνιστές της μαζί. Συνολικά πουλήθηκαν 20.000 υβριδικές εκδόσεις της προηγούμενης γενιάς της S-Class, εκ των οποίων το 60% στην Κίνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube