Επίσημο: Νέο Jeep Commander [video]

Επίσημο: Νέο Jeep Commander [video]

Το Commander επιστρέφει επίσημα στον κατάλογο της Jeep. Μόνο που αυτό το υπερμέγεθες Compass προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Νότιας Αμερικής.

Jeep Commander 2022

Ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας, το Jeep Commander επιστρέφει στο προσκήνιο. Ένα μοντέλο που έχουμε να το πιάσουμε στα χέρια μας πάνω από 15 χρόνια, τότε που ήταν μια φουσκωμένη από στεροειδή εκδοχή του Grand Cherokee.

Και στο νέο Commander όμως έχουμε να κάνουμε με τη «long» εκδοχή ενός ήδη υπάρχοντος μοντέλου από τον κατάλογο των Jeep, αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για το Compass.

Jeep Commander 2022

Ο νέος… Commander υιοθετεί τον φρέσκο σχεδιασμό της Jeep, κοντινό με αυτόν του πρόσφατα λανσαρισμένου Grand Cherokee.

Η τρίτη σειρά καθισμάτων έρχεται να αλλάξει σημαντικά τόσο την εσωτερική διάταξη όσο και τις εξωτερικές αναλογίες του νέου Commander, το οποίο δεν αναμένεται να κάνει καριέρα στην Ευρώπη -εκτός κι αν υπάρξει κάποια έκπληξη.

Jeep Commander 2022

Ο Όμιλος Stellantis αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του νέου Commander (και ένα teaser video της Jeep Βραζιλίας) που προορίζεται κυρίως για την αγορά της Νότιας Αμερικής, όπου η Jeep έχει καλή παρουσία. Η όμιλος δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά πιθανότατα το αυτοκίνητο θα φορά δίλιτρο ντίζελ με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube