Επίσημο: Νέα BMW X6 M Sport

Επίσημο: Νέα BMW X6 M Sport

H BMW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες με τη δεύτερη γενιά της X6, εξοπλισμένη με το πακέτο M Sport.

Η X6 M Sport απευθύνεται σε μια πελατεία που θα ήθελε μια πιο σπορ εικόνα για το νέο Sports Activity Coupé της BMW.

Η συνταγή συνίσταται σε ένα αεροδυναμικό body kit που περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και πλαϊνά μαρσπιέ, καθώς και προσθήκη διαχύτη πίσω. Τα υπόλοιπα στοιχεία του body kit περιλαμβάνουν αλουμινένια ματ μάσκα, χρωμιωμένες μπούκες εξάτμισης και φρύδια στα φτερά στο χρώμα του αμαξώματος. Ακόμα εξωτερικά υπάρχουν διακοσμήσεις με σκιές στο χρώμα και 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος, καθώς και ανάρτηση Adaptive M.

Το σπορ στιλ συνεχίζεται και στην καμπίνα με επενδύσεις δέρματος/αλκαντάρα, σπορ τιμόνι και αλουμινένιες διακοσμήσεις με εξαγωνικά μοτίβα. Ο ουρανός είναι στο χρώμα του ανθρακίτη, υπάρχει αλουμινένιο footrest και σήμανση M στα πατήματα των μαρσπιέ.

Όπως είχαμε αναφέρει στην επίσημη παρουσίαση της νέας BMW X6 εχθές, όλες οι εκδόσεις της εφοδιάζονται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο Steptronic και μόνιμη τετρακίνηση xDrive. Η μόνη βενζινοκίνητη έκδοση που θα είναι διαθέσιμη με το λανσάρισμα του μοντέλου είναι η xDrive50i, με έναν V8 4,4 lt τεχνολογίας TwinPower Turbo που αποδίδει 450 PS και 66,3 kgm. Με αυτόν η Χ6 επιταχύνει από στάση ως τα 100 km/h σε 4,8'' και εκπέμπει 225 gr CO2/km. Θα υπάρχουν όμως και δύο εκδόσεις diesel. Ο 3λιτρος 6κύλινδρος της xDrive30d αποδίδει 258 PS και 57,1 kgm στην xDrive30d, ολοκληρώνοντας την επιτάχυνση σε 6,7'' εκπέμποντας 157 gr CO2/km.

Οι πωλήσεις της νέας BMW X6 θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο, σε τιμές λίγο αυξημένες σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις της Χ5. Μέσα στο 2015 θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδόσεις και συγκεκριμένα οι xDrive35i, xDrive35d και xDrive40d, στα πρότυπα των αντίστοιχων της X5.

[Πηγή BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube