Επίσημο: Νέα BMW X6 Individual

Επίσημο: Νέα BMW X6 Individual

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της νέας X6 Individual.

Mία μόλις εβδομάδα ύστερα από την επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς της X6, παρουσιάστηκε επισήμως και μια «φορτωμένη» εκδοχή της.

Η νέα εξατομικευμένη X6 Individual είναι βαμμένη για το επίσημο λανσάρισμά της σε μεταλλικό Pyrite Brown και πατά σε 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος, Στην καμπίνα υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις Merino στο χρώμα της τέφρας (Taupe) στο σαλόνι και στο ταμπλό, ο «ουρανός» είναι ντυμένος με αλκαντάρα και οι ξύλινες διακοσμήσεις είναι σε απόχρωση Sen Light Brown.

Εκτός από τα βασικά που προναφέραμε, ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία έξτρα που περιλαμβάνουν γυαλιστερές ράγες οροφής, καθώς και τρεις ακόμα αποχρώσεις σε μεταλλική βαφή για το αμάξωμα: Ruby Black, Azurite Black και Pearl Silver.

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα καλύμματα μαρσπιέ, τιμόνι σε συνδυασμό ξύλου και δέρματος, ψυγείο για τους πίσω επιβάτες και πολυτελές δέρμα Merino σε αποχρώσεις Criollo Brown, Nutmeg, Amaro Brown, Smoke White και στην προαναφερθείσα απόχρωση της τέφρας.

[Πηγή BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube