Επίσημο: Hyundai Tuscon N Line

Επίσημο: Hyundai Tuscon N Line

Νέα έκδοση του κορεάτικου C-SUV με σπορ προσανατολισμό

Η Hyundai παρουσίασε την έκδοση N Line του Tucson, η οποία εκτός από την πιο επιθετική εμφάνιση, διαθέτει και πιο δυναμική οδηγική συμπεριφορά. Έτσι, το Tucson γίνεται το δεύτερο μοντέλο της εταιρείας που αποκτά έκδοση Ν Line μετά το i30.

Εξωτερικά το μοντέλο απέκτησε ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με διαφορετική γρίλια και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, νέα γραφικά LED στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, μαύρες ζάντες 19", αεροτομή και φιμέ κρύσταλλα.

Στο εσωτερικό  βρίσκουμε νέο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων με το έμβλημα της N Performance, σπορ καθίσματα με επενδύσεις από δέρμα και σουέτ, αλουμινένια πεντάλ και κόκκινες ραφές σε όλη την καμπίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Hyundai Tucson

Hyundai Tuscon N Line

Το Tucson N Line διατίθεται με τρεις διαφορετικούς κινητήρες, σε προσθιοκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις, με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Η γκάμα περιλαμβάνει το βενζινοκινητήρα τούρμπο 1.6 Τ-GDi (177 PS) και δύο υβριδικά συστήματα 48V με τον 1.6 CRDi (136 PS) ή με τον ισχυρότερο 2.0 CRDi (185 PS).

Σύμφωνα με τη Hyundai, το τιμόνι είναι ελαφρώς πιο άμεσο ενώ νέα είναι και η ρύθμιση της ανάρτησης με τα αμορτισέρ να έχουν σκληρύνει κατά 8% εμπρός και κατά 5% πίσω.

Η εμπορική πορεία του Hyundai Tucson N Line θα ξεκινήσει τον Μάη του 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρχεται Hyundai Tucson N με 340 άλογα

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube