Επίσημο: Ανανεωμένο Opel Insignia

Επίσημο: Ανανεωμένο Opel Insignia

Η μπερλίνα της Opel αποκτά φρεσκαρισμένη εμφάνιση και πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Η Opel παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Insignia στις εκδόσεις Grand Sport και Sports Tourer, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση των Βρυξελλών τον Ιανουάριο του 2020.

Όπως είδαμε και από την Buick Regal για την αγορά της Κίνας, το ανανεωμένο Opel Insignia απέκτησε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με νέες εισαγωγές αέρα που παραπέμπουν σχεδιαστικά στο Opel Corsa. Η ελαφρώς φαρδύτερη γρίλια με πλαίσιο από χρώμιο πλαισιώνεται από τα πιο γωνιώδη φωτιστικά σώματα τεχνολογίας adaptive IntelliLux LED® Pixel Light με 168 LED στοιχεία. Στο πίσω μέρος οι διαφορές περιορίζονται στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα με δύο νέες χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Opel Insignia

Η Opel δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την ανανεωμένη γκάμα κινητήρων, όμως αναφέρει πως θα είναι πιο αποδοτική από ποτέ χάρη σε ολοκαίνουρια σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Το D-Segment μοντέλο αναμένεται να χρησιμοποιήσει μοτέρ του Groupe PSA όπως συμβαίνει και με την υπόλοιπη γκάμα της Opel.

Στο εσωτερικό, η γκάμα συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας περιλαμβάνει το Multimedia Radio, Multimedia Navi και Multimedia Navi Pro με ζωντανή ενημέρωση για την κίνηση, online αναβαθμίσεις στους χάρτες και predictive navigation. Όλα τους έχουν υποστήριξη Apple Carplay και Android Auto. Στον προαιρετικό εξοπλισμό βρίσκουμε τα εργονομικά καθίσματα AGR για οδηγό και συνοδηγό. Στην έκδοση Sports Tourer, η πόρτα του χώρου αποσκευών μπορεί να ανοίγει αυτόματα με μια κίνηση του ποδιού.

Opel Insignia

Από πλευράς συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας έχουμε μια νέα κάμερα οπισθοπορείας, rear-cross traffic alert, forward collision alert με emergency braking και pedestrian detection, lane keep assist, side blind spot alert, adaptive cruise control με emergency braking, traffic sign recognition, advanced park assist και head-up display.

Περισσότερα για το ανανεωμένο Insignia τον Ιανουάριο του 2020 από την πρεμιέρα του στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube