Επίσημο: Ανανεωμένο KIA Stinger

Επίσημο: Ανανεωμένο KIA Stinger

Ελαφρύ φρεσκάρισμα για το Stinger που αποτελεί τη ναυαρχίδα της KIA.

Η KIA παρουσίασε το ανανεωμένο Stinger, το gran turismo fastback sports sedan που φρεσκάρεται τρία χρόνια μετά από το ντεμπούτο του στην αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Kia Stinger 3.3 T-GDI στην Αυστραλία

Αισθητικά, οι αλλαγές με το απερχόμενο μοντέλο είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στα πιο σκουρόχρωμα φώτα LED εμπρός, στα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα με διαφορετικά γραφικά LED και ενιαία λωρίδα φωτός που τα ενώνει, στην επιγραφή Stinger αντί για Kia στην ουρά, την ενσωματωμένη αεροτομή και τον ελαφρώς διαφορετικό διαχύτη που προαιρετικά ενσωματώνει μεγαλύτερες τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Την εικόνα συμπληρώνουν μία νέα εξωτερική απόχρωση, το αισθητικό πακέτο "Dark Package" με gloss black διαχύτη, μαύρες εξατμίσεις και εμβλήματα, και τα νέα σχέδια τροχών 18" και 19".

KIA Stinger

Στο εσωτερικό βρίσκουμε αναβαθμισμένο infotainment στην οθόνη αφής 10,25" που βρίσκεται στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και ψηφιακό πίνακα οργάνων 7". Το πλαίσιό του έχει μεταλλική υφή όπως ισχύει και για το κάτω μέρος του τιμονιού, η κεντρική κονσόλα είναι επενδεδυμένη από αλουμίνιο ή look ανθρακονημάτων, το ταμπλό έχει λεπτομέρειες glossy black και ραφές που κάνουν αντίθεση με τις επενδύσεις ενώ ο εσωτερικός φωτισμός έχει 64 αποχρώσεις.

Παράλληλα, η KIA προσφέρει στους ενδιαφερόμενους πελάτες περισσότερες επιλογής εξατομίκευσης στο εσωτερικό, με πλουσιότερη χρωματική παλέτα και περισσότερα υλικά (Nappa leather σε Saturn Black, Red ή Beige, συνθετικό ή πραγματικό δέρμα κτλ).

Η ΚΙΑ δεν αποκάλυψε τις τεχνικές προδιαγραφές του ανανεωμένου μοντέλου, με περισσότερες πληροφορίες για τους κινητήρες και τις τεχνολογίες του να ακολουθούν πιο κοντά στο εμπορικό ντεμπούτο.

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Stinger θα ξεκινήσουν από το τρίτο τρίμηνο του 2020 στην Κορέα, και λίγο αργότερα στις υπόλοιπες αγορές.

[Πηγή: KIA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube