Επίσημη αποκάλυψη για το FIAT Pandina

Επίσημη αποκάλυψη για το FIAT Pandina

H πορεία του αειθαλούς FIAT Panda θα συνεχιστεί, με την FIAT να παρουσιάζει μια ακόμα έκδοση, πριν το πετυχημένο αυτοκίνητο πόλης ασπαστεί τον εξηλεκτρισμό.

Δεν χωρά αμφιβολία, πως το FIAT Panda αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του Ιταλού κατασκευαστή από το 1980, όταν δηλαδή πρωτοπαρουσιάστηκε και εφεξής. Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα της αποκάλυψης της έκδοσης FIAT Pandina, που θα πλαισιώσει το επερχόμενο, αμιγώς ηλεκτρικό Panda.

Ασφαλώς και δεν μιλάμε για ένα νέο μοντέλο, αλλά περισσότερο για ένα μικρό facelift σε σύγκριση με την εν κυκλοφορία γενιά. Το αυτοκίνητο διατηρεί την σχεδίαση και τις γραμμές του Panda, με προσθήκη λεπτομερειών που το κάνουν πιο σύγχρονο και νεανικό. Την ίδια στιγμή, η διχρωμία οροφής προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες να βάλουν τον δικό τους τόνο στο Pandina τους.

Στη χώρα μας, οι παραγγελίες θα ανοίξουν το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο

FIAT Pandina

Οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο εσωτερικό, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 7" που διαθέτει τρία layout και την οθόνη αφής, επίσης 7" να δίνουν μία πιο hi-tech νότα στο αυτοκίνητο. Επιπροσθέτως, νέας σχεδίασης είναι το τριάκτινο τιμόνι αλλά και οι επενδύσεις των καθισμάτων.

Στα θετικά της έκδοσης Pandina συνυπολογίζεται και ο πιο πλούσιος εξοπλισμός αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το αυτοκίνητο περιλαμβάνει σύστημα αυτόνομης πέδησης, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης, cruise control, αισθητήρες στάθμευσης και αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων.

FIAT Pandina

Κάτω από το καπό του best-seller της FIAT δεν υπάρχουν αλλαγές. Αυτό σημαίνει πως για την κίνηση του αυτοκινήτου φροντίζει ο γνωστός 1.000αρης με το ήπια υβριδικό σύστημα της FIAT. Τέλος, να αναφέρουμε πως το Pandina θα πλαισιώσει το ηλεκτρικό FIAT Panda που θα παρουσιαστεί μέσα στο έτος, τουλάχιστον μέχρι το 2027.

Η γραμμή συναρμολόγησης θα παραμείνει εντός του εργοστασίου Giambattista Vico στο Pomigliano d’ Arco της Ιταλίας για τα επόμενα χρόνια, και μάλιστα η παραγωγή θα αυξηθεί κατά 20% προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση. Στη χώρα μας, η δυνατότητα παραγγελίας θα είναι ενεργή από το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube