Επίσημο: Νέο Škoda Octavia Scout

Επίσημο: Νέο Škoda Octavia Scout

H Škoda δημοσιοποίησε τις πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες για το νέο Octavia Scout που θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι της Γενεύης, τον επόμενο μήνα.

Η Škoda διευρύνει την γκάμα του Octavia, παρουσιάζοντας την πιο περιπετειώδη έκδοσή του, υπό την ονομασία Scout που βασίζεται με τη σειρά της στην έκδοση Combi.
 
Το νέο Škoda Octavia Scout ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της Octavia γκάμας από τους μαύρους προφυλακτήρες με τις ασημί διακοσμήσεις, τις πιο φαρδιές πλευρικές αεροεισαγωγές και τα μαύρα πλαϊνά προστατευτικά του αμαξώματος.

Η πιο σημαντική διαφοροποίηση όμως, αφορά το ύψος του Octavia Scout, που κάθεται 3,3 cm ψηλότερα από τα στάνταρ Octavia. Κάτι που αναβαθμίζει σημαντικά τις δυνατότητες του αυτοκινήτου στην προσπέλαση εμποδίων και στην κίνηση σε άσχημους χωματόδρομους.



Εκτός από το ψήλωμα, το νέο Octavia Scout επωφελείται και από το σύστημα τετρακίνησης με Haldex 5, που συνδυάζεται από την γκάμα των κινητήρων με δύο εκδόσεις ντίζελ και μία βενζίνης, που προφανώς θα προέρχονται από τη στάνταρ γκάμα των Octavia.

Το νέο Skoda Octavia Scout πατά σε αλουμινένιες ζάντες 17”, διαθέτει ανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης, ενώ στην καμπίνα ξεχωρίζει το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με τη δερμάτινη επένδυση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Octavia Scout θα δώσει στη δημοσιότητα η Škoda στην Έκθεση Γενεύης τον προσεχή μήνα, ενώ οι πωλήσεις του αυτοκινήτου στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

[Πηγή Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube