Αποκαλύφθηκε η Combi έκδοση της νέας Skoda Octavia

Αποκαλύφθηκε η Combi έκδοση της νέας Skoda Octavia

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας Skoda Octavia Combi, η οποία θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στην έκθεση της Γενεύης.

Η πιο πρακτική έκδοση της νέας Octavia ξεχωρίζει για τους τεράστιους χώρους που προσφέρει. Με τα πίσω καθίσματα στην κανονική τους διάταξη η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φθάνει τα 610 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωσή τους η συνολική χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.740 λίτρα. Νούμερα που κανένα άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο δεν έχει να προσφέρει.

Το μεταξόνιο του νέου μοντέλου είναι 11 πόντους μακρύτερο, προσφέροντας περίπου 73 mm περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Συγκριτικά με την τωρινή στέισον έκδοση της Octavia, η νέα γενιά είναι 90 mm μακρύτερη και 45 mm φαρδύτερη.

Η γκάμα των κινητήρων θα είναι αντίστοιχη της απλής Octavia, ενώ το καλοκαίρι η γκάμα θα εμπλουτιστεί και με την γρήγορη έκδοση vRS.

Παράλληλα με την έκδοση Combi, ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης θα κάνει και η τετρακίνητη έκδοση της νέας Octavia, η οποία θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με ντίζελ κινητήρα 2,0 λίτρων.

[Πηγή Skoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube