Επίσημο: Νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint

Επίσημο: Νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint

H Alfa Romeo αποκάλυψε την επετειακή Giulietta Sprint στο Mondial de l’ Automobile 2014, στο Παρίσι.

Η νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint σχεδιάστηκε για να γιορταστούν τα 60χρονα γενέθλια του θρυλικού μοντέλου που σχεδίασε το 1954 ο Bertone.

H Giulietta Sprint έχει σπορτίφ εξωτερικό με διακοσμήσεις ανθρακίτη και έναν πιο επιθετικό πίσω προφυλακτήρα με μεγάλες μπούκες εξάτμισης. Την εξωτερική της εμφάνιση συμπληρώνουν τα φιμέ πίσω τζάμια και οι 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Ο σπορ τόνος συνεχίζει και στην καμπίνα με σπορ καθίσματα ντυμένα σε συνδυασμό υφάσματος και αλκαντάρα με κόκκινες ραφές και ψευδό-ανθρακόνημα στο ταμπλό. Το σαλόνι της Giulietta Sprint διαθέτει επίσης μαύρες επενδύσεις με μεταλλικές διακοσμήσεις και ειδικά σχεδιασμένα ταπέτα για το δάπεδο. Στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων διζωνικός κλιματισμός, το σύστημα πολυμέσων Uconnect με 5ιντση ή 6,5ιντση (έξτρα) οθόνη αφής.

Κάτω από το καπό, ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επιλέξει, όταν το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Μάρτιο του 2015 στην Ελλάδα, από μια μεγάλη ποικιλία κινητήρων που περιλαμβάνουν.

[Πηγή Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube