Επίσημες φωτογραφίες της BMW 2 Series Coupé

Επίσημες φωτογραφίες της BMW 2 Series Coupé

Η BMW M235i Coupé έχει φωτογραφηθεί ήδη αρκετές φορές ανεπίσημα. Σήμερα διέρρευσαν στο διαδίκτυο και οι επίσημες φωτογραφίες της BMW από το press kit του μοντέλου.

Μια μέρα πριν την παρουσίαση της νέας BMW 2 Series, οι επίσημες φωτογραφίες μιας κατακόκκινης M235i Coupé διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Αυτό που δεν είχαμε δει στις μέχρι τώρα «λαθραίες» φωτογραφίες του μοντέλου είναι το πίσω μέρος, με τα μεγάλα και μάλλον συντηρητικά σε σχεδίαση φωτιστικά σώματα.

Η BMW M235i που φαίνεται στις φωτογραφίες διαφέρει εμφανισιακά από τα απλά μοντέλα της Σειράς 2 χάρη στο «Μ» body kit. Στο εσωτερικό πάντως οι αλλαγές σε σχέση με την hatchback έκδοση M135i περιορίζονται στο τιμόνι με τις τρεις λεπτές ακτίνες, που παραπέμπει στο αντίστοιχο της νέας 428i αλλά και της M6. Και παρότι είναι παρακινδυνευμένο να κρίνουμε από τις φωτογραφίες, οι πίσω επιβάτες φαίνεται να έχουν σαφώς λιγότερο διαθέσιμο χώρο για το κεφάλι, λόγω της κλίσης της οροφής.

Η BMW δεν έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη νέα Σειρά 2. Προ καιρού μια M235i είχε φωτογραφηθεί από περαστικούς κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφησής της. Αργότερα διέρρευσαν έντυπα με τις ακριβείς τεχνικές προδιαγραφές της από τη BMW Ν. Αφρικής. Και πριν λίγες μέρες κάποιος τη φωτογράφησε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στους ντίλερ της BMW.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube