Επετειακή έκδοση του Audi TT για τα 20 χρόνια [video]

Επετειακή έκδοση του Audi TT για τα 20 χρόνια [video]

Σε περιορισμένο αριθμό 999 μονάδων με νοσταλγικές σχεδιαστικές πινελιές

Με αφορμή τα 20 χρόνια του TT, η Audi παρουσίασε το TT 20th Anniversary Edition, το οποίο θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 999 μονάδων με νοσταλγικές σχεδιαστικές πινελιές.

Η επετειακή έκδοση ξεχωρίζει εξωτερικά χάρη στα εμβλήματα "20 Years of TT" στα εμπρός φτερά, τις εξωτερικές αποχρώσεις Aviator Gray pearl και Nimbus Gray, τις πεντάκτινες ζάντες 19", τα OLED πίσω φώτα και τις απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι.

Audi TT 20th anniversary

Στο εσωτερικό όπου βρίσκουμε και την αριθμημένη πλακέτα, οι επενδύσεις Moccasin Brown Fine Nappa leather πλαισιώνονται από ιδιαίτερες κίτρινες ραφές σε στυλ μπάλας του μπέιζμπολ, εμπνευσμένες από το πρωτότυπο TTS Roadster που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση του Tokyo το 1995.

Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει Audi virtual cockpit, MMI navigation plus, Audi smartphone integration με υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, ηχοσύστημα Bang & Olufsen® και Audi side assist.

Audi TT 20th anniversary

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 2,0 TSI κινητήρας με απόδοση 228 PS που συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-tronic, προσφέροντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5,2 δευτερόλεπτα για το Coupe και 5,5 δευτερόλεπτα για το Roadster.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανανεωμένο Audi TTS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube