Επεκτατική πολιτική για την Bugatti

Επεκτατική πολιτική για την Bugatti

Ο CEO της Bugatti ανέφερε ότι ετοιμάζονται να προσθέσουν δύο ακόμα μοντέλα στην γκάμα.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti, Stephan Winkelmann, θέλει να προσθέσει άμεσα ένα δεύτερο μοντέλο στην γκάμα της ιστορικής μάρκας, με την προσθήκη ενός που ανήκει στα SUV να κερδίζει πόντους έναντι ενός 4θυρου σπορ κουπέ.

Ο κ. Winkelmann μετακινήθηκε στην Bugatti τον περασμένο Ιανουάριο από την Lamborghini και την Audi Sport, και πρώτη του δουλειά ήταν να υλοποιήσει το project Divo και να ανακοινώσει ότι η Bugatti είναι έτοιμη να μεγαλώσει την γκάμα της. Σε ερώτηση για το εάν το νέο μοντέλο θα είναι ένα 4θυρο κουπέ ή ένα SUV, o κ. Winkelmann ανέφερε ότι εξετάζουν όλες τις κατηγορίες και τα αγοραστικά θέλω, και δεν πρόκειται να πετάξουν τα χρήματά τους σε μια κατηγορία που «ξεθωριάζει».

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια, η Bugatti «ψάχνεται» να κατασκευάσει ένα 4θυρο μοντέλο που θα συνδυάζει την πολυτέλεια για τέσσερις και τις επιδόσεις ενός hyper car. Η κατηγορία όμως των συγκεκριμένων μοντέλων δεν βρίσκεται σε άνθηση, οπότε η δημιουργία ενός σπορ SUV δείχνει πιο ορθή από όλες τις απόψεις. Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείουμε και την δημιουργία ενός 4θυρου κουπέ, μιας και δείχνει αρκετά πιο ταιριαστό στην φιλοσοφία της φίρμας.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube