Ένα «Land Cruiser» από τη Hyundai;

Ένα «Land Cruiser» από τη Hyundai;

Η Hyundai αναλαμβάνει μπόλικους κινδύνους με την επιθετική στρατηγική διείσδυσης σε κάθε τομέα του αυτοκινήτου. Ύστερα από σκληρή προσπάθεια στον σχεδιασμό και στα σπορ αυτοκίνητα, τώρα ετοιμάζεται να μπει στα χωράφια του Toyota Land Cruiser.

Η Hyundai δεν φαίνεται να πατά φρένο στον δρόμο που ακολουθεί που η αλήθεια είναι ότι την οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία. Η επιβεβαίωση έρχεται με τη συνέντευξη που έδωσε στους συναδέλφους μας από την αυστραλιανή έκδοση του CarsGuide, εκπρόσωπος της ασιατικής φίρμας αποκαλύπτοντας το νέο όραμά της: Να λανσάρει ένα ανταγωνιστή του Toyota Land Cruiser.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον υπεύθυνο προϊόντων της Ωκεανίας, Andrew Tuitahi: «Η Hyundai εξετάζει οτιδήποτε δείχνει μεγάλες δυνατότητες. Έχουμε την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε μεγάλες προκλήσεις. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για εμάς να εξελίξουμε ένα πιο τολμηρό 4x4 όπως το Toyota Land Cruiser. Υπάρχει μια αγορά γι’ αυτόν τον τύπο αυτοκινήτου εδώ και πιθανώς κι αλλού».

Hyundai Terracan unofficial renderings

Εμείς να θυμίσουμε ότι Hyundai διαθέτει ήδη στο πορτφόλιό έναν 6κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα τριών λίτρων που θα έκανε για μια τέτοια περίσταση. Μοτέρ που αποδίδει 274 άλογα και 588 Nm, απόδοση που ταιριάζει σε ένα SUV αυτού του μεγέθους και των ικανοτήτων.

Στις φωτογραφίες βλέπετε ανεπίσημα σχέδια του Hyundai Terracan

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube