Ένα ακόμα teaser της BMW M3 Touring [video]

Ένα ακόμα teaser της BMW M3 Touring [video]

Με ένα βίντεο η BMW προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξη της M3 Touring, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το καλοκαίρι.

Η BMW M3 Touring είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυναμενόμενα μοντέλα του Βαυαρού κατασκευαστή τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το BMW Blog, το αντίπαλο δέος του Audi RS4 Avant θα πάρει επιτέλους σάρκα και οστά και θα λανσαριστεί στις αρχές του καλοκαιριού.

Την άφιξη της πρώτης Touring έκδοσης στην ιστορία της BMW Μ3 επιβεβαιώνει εκ νέου το βίντεο που δημοσίευσε η BMW, στο οποίο κάνει την εμφάνιση της η νέα M3 Touring. 

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες η BMW είχε δημοσιεύσει στα social media της εικόνες μιας καμουφλαρισμένης M3 Touring να δοκιμάζεται σε μια παγωμένη λίμνη στην Σουηδία, αποκαλύπτοντας στο κοινό το νέο σύστημα infotainment και τα πορτοκαλί καθίσματα της.

BMW M3 Touring

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το γρήγορο στέισον θα φιλοξενεί κάτω από το καπό του τον εξακύλινδρο σε σειρά twin-tubro κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λίτρων από την Μ3 Competition, απόδοσης 510 PS στις 6.250 rpm και 650 Nm στις 2.750-5.500 rpm. Η ισχύς θα περνάει μέσω του αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων M Steptronic και του συστήματος Μ xDrive και στους τέσσερις τροχούς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube