Εμπορικό λανσάρισμα για την Alfa Romeo Stelvio Ti

Εμπορικό λανσάρισμα για την Alfa Romeo Stelvio Ti

Η πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού της Stelvio με ζάντες 20" και τετρακίνηση.

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε το εμπορικό λανσάρισμα της Stelvio Ti, η οποία επαναφέρει το όνομα "Turismo Internazionale" για την πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού του ιταλικού SUV. Να θυμίσουμε πως η έκδοση Ti της Stelvio είχε ανακοινωθεί στην Έκθεση Γενεύης όμως σήμερα ανακοινώθηκε η εμπορική της διάθεση που ξεκινά από τη βρετανική αγορά.

Η Stelvio Ti ξεχωρίζει από τις εντυπωσιακές ζάντες 20", τις κόκκινες δαγκάνες φρένων, τις λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στη γρίλια και τους καθρέπτες, τα διάφανα κρύσταλλα των πίσω φωτιστικών σωμάτων, τα φιμέ τζάμια και τα εμβλήματα Stelvio και Q4 σε μαύρη απόχρωση. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από δέρμα σε κόκκινη απόχρωση ενώ βελτιωμένη είναι και η ηχομόνωση με ενισχυμένα τζάμια.

Stelvio Ti

Εκτός από τις αισθητικές διαφορές και τον πλούσιο εξοπλισμό, το μοντέλο εξοπλίζεται με σπορ ανάρτηση Frequency Selective Dampers (FSD).

Η έκδοση Ti θα είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες που συνεργάζονται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης Q4. Ο βενζινοκινητήρας 2.0 Turbo αποδίδει 280 PS και 400 Nm ροπής προσφέροντας επιτάχυνση 0-100km/h σε 5,7" και τελική ταχύτητα 230 km/h. O πετρελαιοκινητήρας 2,2 λίτρων αποδίδει 210 PS και 470 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση 6,6" και τελική ταχύτητα 216 km/h.

Η τιμή της νέας Stelvio Ti στη Μ.Βρετανία, ξεκινά από τις £47.345 (€52.734) για την έκδοση με τον κινητήρα 2.2 Turbo Diesel.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube