Είναι αυτό το νέο Ford Mondeo;

Είναι αυτό το νέο Ford Mondeo;

Η επόμενη γενιά του Ford Mondeo αναμένεται το 2021 με αμάξωμα σε στυλ crossover.

Μια σειρά από φωτογραφίες ενός μυστηριώδους καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου από την Κίνα ίσως απεικονίζουν την επόμενη γενιά του Ford Mondeo η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021.

Οι πληροφορίες που έχουμε για το D-Segment μοντέλο της Ford αναφέρουν πως η εξωτερική του σχεδίαση θα παραπέμπει σε crossover, με εκδόσεις αμαξώματος hatchback και station wagon.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες που δείχνουν ένα όχημα με περιπετειώδη εμφάνιση. Στον προφυλακτήρα εμπρός, πρωταγωνιστεί η μεγάλη γρίλια της Ford η οποία πλαισιώνεται από λεπτά φώτα, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε μια προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος. Η πίσω πόρτα χαρακτηρίζεται από πολύ έντονη κλίση του παρμπρίζ, φώτα που ενώνονται μεταξύ τους και διπλή αεροτομή. Τέλος, οι ράγες οροφής και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος ενισχύουν το χαρακτήρα crossover.

Ford

Στο εσωτερικό βρίσκουμε μια τεράστια ενιαία οθόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, αφήνοντας λίγο χώρο δεξιά και αριστερά για τους αεραγωγούς. Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε περιστροφικό διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, πιθανότατα για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της Ford.

Το Mondeo που θα παρουσιαστεί το 2021 και θα κυκλοφορήσει το 2022, δεν θα αντικαταστήσει μόνο τη σημερινή γενιά του μοντέλου, αλλά και τα S-MAX και Galaxy τα οποία αναμένεται να καταργηθούν.

[Πηγή: News Yiche μέσω Motor.es]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube