Η Porsche θα λανσάρει έκδοση T για την 718 Cayman

Η Porsche θα λανσάρει έκδοση T για την 718 Cayman

Το κεντρομήχανο κουπέ της Porsche θα αποκτήσει νέα έκδοση που θα εστιάζει ακόμα πιο πολύ στην απόλαυση της οδήγησης, χωρίς όμως να ανήκει στην οικογένεια των "GT".

Ακολουθώντας την πρακτική που ξεκίνησε με την 911 Carrera, η Porsche θα λανσάρει και για την 718 Cayman μια έκδοση Τ (Touring).

Έτσι αναφέρουν πληροφορίες από το βρετανικό Auto Express, σύμφωνα με τις οποίες η νέα έκδοση θα τοποθετηθεί ανάμεσα στις S και GTS, βασιζόμενη στην πρώτη. Κάτι διαφορετικό δηλαδή από αυτό που συμβαίνει με στην 911, όπου η Carrera T πήρε για βάση την Carrera και σχεδόν άγγιξε την τιμή της Carrera S (διαβάστε τη δοκιμή της εδώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα
Porsche 911 Carrera T

Εάν ισχύουν οι πληροφορίες, η 718 Cayman T θα έχει τουλάχιστον 350 PS, αλλά και χαμηλότερο βάρος από την S. Εκεί εξάλλου κρύβεται και όλη η φιλοσοφία της έκδοσης T, χάρη σε πιο λεπτά τζάμια πίσω και στο πλάι, ελαφριά σπορ καθίσματα και λουριά για το άνοιγμα της πόρτας από μέσα, αντί για την παραδοσιακή χειρολαβή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Test drive: Porsche 718 Boxster

Στάνταρ φαίνεται πως θα είναι επίσης το Sport Chrono Package με το PASM, που σημαίνει σπορ ανάρτηση με χαμηλότερο ύψος. Εάν μάλιστα ακολουθηθεί η ίδια ακριβώς λογική με της 911 Carrera T, τότε θα πρέπει να περιμένουμε στάνταρ και το σπορ σύστημα εξάτμισης, μαζί με ζάντες 20” αλλά και πιο κοντές σχέσεις στο χειροκίνητο κιβώτιο.

[Πηγή:
Auto Express.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube