Η πιο ξεχωριστή Mercedes-Benz GLA λέγεται Edition 1

Η πιο ξεχωριστή Mercedes-Benz GLA λέγεται Edition 1

Τον πρώτο χρόνο της στην αγορά η Mercedes-Benz GLA θα είναι διαθέσιμη και σε έκδοση περιορισμένης παραγωγής «Edition 1».

Η τακτική της Mercedes-Benz να προσφέρει εκδόσεις «Edition 1» για τα νέα της μοντέλα επαναλαμβάνεται και στην περίπτωση της GLA. Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής του νέου crossover θα διατίθεται για τους πρώτους 12 μήνες της κυκλοφορίας του.

Η Mercedes-Benz GLA Edition 1 ξεχωρίζει εξωτερικά κυρίως χάρη στα τέσσερα νέα χρώματα στα οποία διατίθεται αποκλειστικά: Cirrus White, Mountain Grey Metallic, Orient Brown Metallic and Designo Magno Mountingrau.



Άλλα στοιχεία που διαφοροποιούν την Mercedes-Benz GLA Edition 1 από τις συμβατικές GLA είναι οι αλουμινένιες ποδιές στους προφυλακτήρες, οι ράγες οροφής από το ίδιο υλικό, αλλά και οι μαύρες 19άρες ζάντες της AMG. Οι πιο παρατηρητικοί θα προσέξουν και τα εμπρός φώτα bi-xenon.



Οι αλλαγές στην καμπίνα της Mercedes-Benz GLA Edition 1 είναι εξίσου διακριτικές. Περιορίζονται σε δερμάτινο τιμόνι με ίσιο κάτω μέρος, επενδύσεις αλουμινίου στο ταμπλό και τα πεντάλ και διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα.



Η Mercedes-Benz GLA Edition 1 θα μπορεί να διατεθεί με όλους τους κινητήρες της γκάμας της GLA, ενώ η τιμή του πακέτου Edition 1 θα φτάνει τα € 6.300 (στη Γερμανία).

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube