Η Mercedes-Maybach ετοιμάζει SUV

Η Mercedes-Maybach ετοιμάζει SUV

Το νέο πολυτελές SUV θα βασίζεται σε μια επιμηκυμένη έκδοση της Mercedes-Benz GLS.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, το αγοραστικό κοινό έχει δείξει τα τελευταία χρόνια την προτίμησή του στα crossover και SUV.

Το γεγονός αυτό δεν άφησε ασυγκίνητη καμία εταιρεία, με αποτέλεσμα να βλέπουμε μοντέλα αυτών των κατηγοριών και από εταιρείες που δραστηριοποιόντουσαν στην κατασκευή υπερπολυτελών σεντάν και κουπέ/κάμπριο. Τα δύο πιο χαρακτηριστικά μοντέλα αυτού του ιδιαίτερου «παρακλαδιού», είναι το Bentayga της Bentley Motors που κυκλοφορεί ήδη στο δρόμο και η Rolls-Royce Cullinan που ετοιμάζεται για άμεσο λανσάρισμα.

Από αυτή την ακριβή υποκατηγορία δεν θα μπορούσε να λείπει η Mercedes-Benz, και πιο συγκεκριμένα η Mercedes-Maybach. Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της MB Dr. Dieter Zetsche στον βρετανικό Τύπο, η Mercedes-Maybach ετοιμάζει ένα SUV που θα βασίζεται σε μια επιμηκυμένη έκδοση της Mercedes-Benz GLS.

Λεπτομέρειες και στοιχεία για το νέο πολυτελές SUV δεν υπάρχουν, αλλά μπορούμε να «φανταστούμε» ότι θα κοστίζει πάνω από € 250.000, μιας και η κορυφαία έκδοση 63 4MATIC της Mercedes-Benz GLS κοστίζει στη χώρα μας € 219.000.

[Πηγή: Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube