Η Audi ανακοινώνει το αγωνιστικό R8;[video]

Η Audi ανακοινώνει το αγωνιστικό R8;[video]

Αν ναι, τότε πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για να δούμε στο παρισινό Σαλόνι Aυτοκινήτου προς τα πού θα βαδίσει το φρεσκάρισμά του.

Η Audi θα κάνει μεγάλη εμφάνιση στο Παρίσι με πολλούς νεωτερισμούς, όπως αντίστοιχα θα κάνουν η BMW και η Mercedes-Benz. 

Οι γερμανικές μάρκες μπορεί να μη βρίσκονται στο σπίτι τους, στην ΙΑΑ της Φρανκφούρτης, αλλά μας δείχνουν τα μεγάλα όπλα τους. Στην Audi, το χορό σέρνουν το ολοκαίνουργιο A1, το νέο SQ2, το ηλεκτρικό SUV e-tron και τώρα σειρά έχει και ένα αγωνιστικό. Αυτό καταλαβαίνουμε από το teaser-video που δημοσίευσε το Ingolstadt στο λογαριασμό του στο Facebook, που προφανώς πρόκειται για το εμπρός μέρος ενός R8.

Γιατί το R8; Επειδή θα μπορούσε να είναι το νέο ανταγωνιστικό R8, αλλά ταυτόχρονα και μια καλή ένδειξη για τον ανασχεδιασμό του γερμανικού κουπέ που βρίσκεται προ των πυλών. Και οι φήμες οργιάζουν γύρω από αυτό το R8, που το έχουμε δει να βολτάρει καμουφλαρισμένο στη Γερμανία. Φήμες που επιζητούν επιβεβαίωση για μια νέας βασική έκδοση με τον 2,9λιτρο V6 τούρμπο, αλλά και την εκ νέου προσθήκη στην γκάμα της πισωκίνητης εκδοχής RWS με τον 5,2λιτρο V10.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube