Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes-Benz E-Class

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes-Benz E-Class

Οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes-Benz E-Class διέρρευσαν από την Κίνα και λίγο διάστημα πριν από την αποκάλυψη του μοντέλου, μας αποκαλύπτουν την εμφάνιση του εμπρός μέρους και κάποια στοιχεία της καμπίνας.

Ο Γερμανός κατασκευαστής έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη της έκτης γενιάς της Mercedes-Benz E-Class και φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Κίνα, αποκαλύπτουν το εμπρός μέρος και το ταμπλό της, δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο.

Όπως μας έχει συνηθίσει η Mercedes-Benz, η μάσκα της νέας E-Class είναι εμπνευσμένη από εκείνη της μεγαλύτερης S-Class, κάτι που πιθανότατα θα ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για το πίσω μέρος.

Mercedes-Benz E-Class

Το ταμπλό της, έχει μίνιμαλ σχεδίαση. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και η οθόνη του infotainment που βρίσκεται στο κέντρο έχει οριζόντιο προσανατολισμό, σε αντίθεση με τις κατακόρυφες οθόνες που συναντάμε σε άλλα μοντέλα της μάρκας όπως η C-Class, GLC και EQE.

Πάνω από την οθόνη του infotainmnet συναντάμε τους αεραγωγούς που αποτελούνται ουσιαστικά από ένα ενιαίο κομμάτι που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό.

Mercedes-Benz E-Class

Κάτω από το καπό της η νέα μπερλίνα της Mercedes-Benz θα φιλοξενεί μια πλούσια γκάμα ήπια υβριδικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε plug-in hybrid εκδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Mercedes-Benz E-Class θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την παρουσίαση της που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE