Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes-Benz E-Class

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes-Benz E-Class

Οι πρώτες εικόνες της νέας Mercedes-Benz E-Class διέρρευσαν από την Κίνα και λίγο διάστημα πριν από την αποκάλυψη του μοντέλου, μας αποκαλύπτουν την εμφάνιση του εμπρός μέρους και κάποια στοιχεία της καμπίνας.

Ο Γερμανός κατασκευαστής έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη της έκτης γενιάς της Mercedes-Benz E-Class και φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Κίνα, αποκαλύπτουν το εμπρός μέρος και το ταμπλό της, δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση από το νέο μοντέλο.

Όπως μας έχει συνηθίσει η Mercedes-Benz, η μάσκα της νέας E-Class είναι εμπνευσμένη από εκείνη της μεγαλύτερης S-Class, κάτι που πιθανότατα θα ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για το πίσω μέρος.

Mercedes-Benz E-Class

Το ταμπλό της, έχει μίνιμαλ σχεδίαση. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και η οθόνη του infotainment που βρίσκεται στο κέντρο έχει οριζόντιο προσανατολισμό, σε αντίθεση με τις κατακόρυφες οθόνες που συναντάμε σε άλλα μοντέλα της μάρκας όπως η C-Class, GLC και EQE.

Πάνω από την οθόνη του infotainmnet συναντάμε τους αεραγωγούς που αποτελούνται ουσιαστικά από ένα ενιαίο κομμάτι που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό.

Mercedes-Benz E-Class

Κάτω από το καπό της η νέα μπερλίνα της Mercedes-Benz θα φιλοξενεί μια πλούσια γκάμα ήπια υβριδικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε plug-in hybrid εκδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Mercedes-Benz E-Class θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την παρουσίαση της που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube